Dags att förlänga årskortet inför 2019

2018.09.24, kl 10:32
AIK Fotboll vill inleda med att framföra ett stort hjärtligt tack till dig som valt att köpa ett årskort för säsongen 2018. Du är, i och med ditt köp, av årskort en av våra trognaste supportrar och ditt stöd för klubben betyder extremt mycket. Vi tycker det är extra tydligt ett år som detta då vi inför säsongen sa att ”vi utmanar tillsammans”. Så stort tack än en gång!
Årskort priser 2019

I år startar vi förlängningsperioden av årskort tidigare än någonsin. Samtidigt genomför vi en rad nyheter inför säsongen 2019 som vi tror och hoppas ni kommer uppskatta.

Vi väljer att återgå till en större familjeläktare placerad på södra kortsidan. Vi gör så för att kunna förstärka upplevelsen för publik och fokusera aktiviteter till ett och samma ställe. Det innebär att familjeläktare långsida och familjeläktare övre utgår till 2019. Samtidigt vet vi att många familjer vill sitta eller stå tillsammans på andra sektioner under våra matcher. Vi har därför inför 2019 infört barnpris till samtliga årskortskategorier och sektioner.

På Norra stå introducerar vi för första gången årskort för studenter. Detta prisvärda kort går endast att handla över disk i AIK Shop mot uppvisande av mecenatkort och legitimation.

I ditt årskort 2019 ingår samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan samt hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel. När möjlighet finns ges också förtur till köp av biljetter till vissa bortamatcher samt eventuella Europamatcher på hemmaplan.

Sista datum att förlänga ditt årskort om du vill behålla din plats är den 18 november.

Har ni frågor kring årskorten? Maila arskort@aikfotboll.se

AIK Fotboll är mycket tacksamma för ditt stöd på plats under 2018 och hoppats att säsongen slutar på bästa möjliga sätt.  Vi säger därför varmt välkommen resten av säsongen och ett stort hjärtligt tack på förhand till dig som väljer att stödja oss på plats även 2019.

Text: AIK Fotboll

FAKTA ÅRSKORT 2020

VAD?
– Samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2020.
*Årskortsinnehavare på Familjeläktaren flyttas upp till läktare 2 på derbyna mot Djurgården och Hammarby. Man har sju dagar förtur att hämta ut sina biljetter innan vi släpper upp tillägnade sektioner på derbyn till allmän försäljning. Då kan vi inte längre garantera en plats.
– Båda hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel 2020 ingår i mån av plats.*
– När möjlighet finns ges också förtur till köp av biljetter till vissa bortamatcher samt eventuella Europamatcher på hemmaplan.

* Det kommer finnas ett sista datum för att köpa årskort för att man ska ges möjlighet att hämta ut en biljett till Svenska cupens hemmamatcher i gruppspelet. Det kommer också vara ett tidsbegränsat antal dagar då man kan hämta ut sina biljetter.

NÄR?
– Förnyelseperiod 26 september till 10 november
Under den här perioden kan du som hade årskort 2019 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 10 november kl 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma platser 2020.

– Bytesperiod 26 september till 10 november
Under den här perioden kan du som har förnyat ditt årskort byta till alla tillgängliga platser.

– Nyförsäljning 11 november
Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning.

VAR?
– Online.

Du köper enklast ditt årskort på www.arskort.se.
Köper du årskortet online kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

– AIK Shop.
Vardagar kl 10:00 – 18:00.
Lördagar kl 10:00 – 16:00
Söndagar Stängt (gäller ej matchdag)

Köper du årskortet här kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Svea Ekonomi.

Vid nyköp av årskort eller byte av plats utgår en extra avgift om 75 kr för själva kortet. Kortet är sedan tidlöst och gäller så länge du inte byter plats inför efterföljande säsonger.

Alla frågor kring årskorten hanteras enklast via e-post på arskort@aikfotboll.se.

VILLKOR
Alla årskortsinnehavare har genom sitt köp accepterat de villkor som gäller för AIK Fotbolls årskort. Likaså ansvarar årskortsinnehavare som lånar ut sitt årskort att användaren följer villkoren.

Säkerhet: AIK Fotboll förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren. Läs mer om ordningsreglerna på AIK Fotbolls hemsida.

Förlorat årskort: Anmäls till AIK Fotboll genom att mejla arskort@aikfotboll.se. Nytt årskort debiteras med 75 kr och det förlorade årskortet kommer att makuleras.

Flyttade eller avbrutna matcher, ändrade speldatum och ändrade spelplatser: AIK Fotboll ersätter inte årskortsinnehavare för matcher som flyttas och får nytt speldatum, avbryts alternativt spelas utan publik p g a beslut som inte fattas av AIK Fotboll. AIK Fotboll kommunicerar flyttade matcher och ändrade speldatum via hemsidan, nyhetsbrev och i sociala medier. Det ligger i årskortsinnehavarens intresse att besöka www.aikfotboll.se för aktuell information.

Entréer: Observera att den entré som står på ditt årskort kan komma att ändras på enstaka matcher om arrangemanget kräver det. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

Priser: Observera att priset på årskort kan komma att ändras utan förvarning. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

KONTAKT
Allmänna frågor kring biljetter och årskort kan ställas till biljett@aikfotboll.se alternativt arskort@aikfotboll.se. Mer information hittar du på www.aikbiljett.se och www.arskort.se.

Steg för steg guider

Förnya årskort

Förnya årskort – byta befintlig plats

Köpa nytt årskort

Förnya årskort & köp av fler 

Köpa årskort i present

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll