Information om Premiumplatser för säsongen 2018

2017.12.01, kl 13:35
AIK Fotboll har under hela det gångna året sett över de olika premiumalternativ som finns på våra matcher på Friends Arena och kommer inför säsongen 2018 göra en rad förbättringar.

Den västra långsidan på läktare 2 på Friends Arena är avsedd för de olika premiumalternativ som erbjuds. Under tidigare säsonger har det främst rört sig om AIK Fotbolls Nätverk i West Lounge samt sektionen Västra Övre (Kaffe & kaka). Premiumläktaren når man via rulltrappan från entré B eller via entré D.

För 2018 års säsong sker nu en rad förbättringar och utökningar som utvecklats av AIK Fotboll i samarbete med Stockholm Live som operatör av arenan samt Operakällaren som leverantör.

  • AIK kommer ta en allt aktivare plats i leveransen av upplevelsen på plats under match. Allt för att bättre kunna garantera alla besökare en bra leverans och AIK-stämning.
  • Nätverket justeras för att ge en bättre helhetsupplevelse, service och volym. Både för de som har årskort för sina Nätverksplatser, men öppnar även upp bättre för Match Day Hospitality.
  • Västra Övre tas bort.
  • Klubbstol. NY SEKTION. Klubbstol ersätter Västra Övre på den sektionen. Klubbstol innebär att man förutom matchbiljett också får en varmrätt från Operakällaren innan matchen. Naturligtvis har man tillgång till en egen bar med fullständiga rättigheter. Klubbstolen kan man boka både på års- och matchbasis.
  • Lounge. NY SEKTION. Här får man tillgång till en egen bar med fullständiga rättigheter samt möjlighet att köpa hamburgare med mera från en egen kiosk. Här sitter man i samma sköna stolar som övriga premiumgäster med samma fantastiska vy över planen. Entré sker via rulltrappan från entré B.

De som har haft årskort på Västra Övre kommer att ha förtur till att boka Klubbstol på de platser de hade 2017 även för 2018.

Detaljerad information och priser samt datum för när man kan boka sina platser kommer inom kort.

Frågor
Gabriel Niklasson
Kommunikations- och biljettchef AIK Fotboll
gabriel@aik.se

Stefan Jonasson
Kommersiell Chef
stefan.jonasson@aik.se

Text: Gabriel Niklasson

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018