Allmänningen

Allmänningen är vårt samlingsnamn för alla de aktiviteter vi har som är riktade till barn och ungdomar. Det kan vara rena fotbollsaktiviteter till utbildningstillfällen i samarbete med fritidsgårdar runt om i norrort.

Syftet med dessa är bland annat att sätta barn och ungdomar i rörelse och på så sätt bidra till en bättre fysisk, men också psykisk hälsa. Och inte minst en än mer meningsfull vardag, med fotbollen som en central punkt. Exempel på detta är bland annat kvällsfotbollen som under 2021 och framgent pågår i Hagalund samt skolaktiveringar runt om i norrort där vi sätter en stor mängd barn i rörelse med världens bästa sport som redskap.

Med AIK-utbildade ledare från Solnaområdet på plats är vårt mål att skapa en trygg och inkluderande miljö där alla känner sig sedda.

I videoklippet nedan ser man hur kvällsfotbollen kan se ut. Just den här kvällen hade lokal polis bjudits in till Hagalund för att spela fotboll med barn och ungdomar från närområdet. Detta i samarbete med vår huvudpartner Truecaller.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll