Aktiviteter för barnfamiljer

AIK har sedan många år tillbaka aktivt arbetat för att barnfamiljer ska gå på fotboll. Det finns både årskort samt biljetter till rabatterade priser för barnfamiljer. Vi har dessutom alltid familjeaktiviteter innan samtliga AIK:s matcher och det finns aktiviteter för både små och stora gnagare.

Några av de större arrangemangen är Gnagisland, Familjedagen, Djurdagen, och Kompisdagen. Förutom de har vi många andra roliga teman som Halloween, Flaggverkstad, prova på sport och 5-kamp och en massa annat skoj. Alla arrangemang passar för hela familjen.

Vid kvällsmatcher börjar arrangemangen oftast två timmar innan matchen och vid helgmatcher startar vi redan tre timmar innan avspark. Gå gärna in på schemat här nedan för att se exakta tider. Vid arrangemangen jobbar våra duktiga ungdomslag samt ett glatt gäng som finns där för er.

Varmt välkomna och var med oss på kragen innan matchen!

Hitta till Friends Arena

Friends karta

Friends Arena började byggas i maj 2009 och stod klar under hösten 2012. Våren 2013 flyttade AIK Fotboll efter 75 år på Råsunda Fotbollstadion in på arenan. Sedan invigningen har möjligheterna att ta sig till och från arenan kraftigt förbättrats.

Friends Arena ligger mitt i den framväxande Arenastaden i Solna, ett stenkast norr om Stockholm city. Till och från Friends Arena tar du dig enklast med buss, pendeltåg eller tunnelbana.

Pendeltåg: Solna station.
Tunnelbana: Solna centrum.
Buss: Linje 502 och 505 tar dig hela vägen till stationen "Arenan" som ligger intill Nationalarenan i Solna.
Parkering: Mall of Scandinavia eller i Arenastaden (se länk nedan).
Färdtjänst: Entré Hx (Quality Hotel Friends).

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll