AIK behöver hjälp med historikfrågorna

2018.12.03, kl 17:41
Att AIK har en fantastisk historia sedan klubbens grundande 1891 råder det inget tvivel om. Men en historia behöver vårdas och bevaras för att framtida generationer ska kunna ta del av den på bästa sätt och därför behöver AIK:s historikgrupp hjälp och stöd av flera krafter.

AIK:s historikgrupp behöver hjälp med digital bildhantering (bland annat skanning), överföra texter och bilder från den tidigare sparade versionen av aik.se till nya sidor på aik.se (enklare redigering). Roller/kompetens: IT-kunskap, intresse för layout och redigering.

AIK:s historikgrupp letar också efter krafter som kan hjälpa till med att återuppbygga AIK-museet, i form av kampanjarbete för att samla in pengar, ta in offerter på montrar, armaturer med mera. Roller/kompetens: marknadsföring, projektledare, försäljning, kommunikation.

När det finns en plats för museet kommer det att behövas hjälp med utformning/dekorering av montrar och installering av armaturer.

Har du ett stort brinnande intresse för AIK? Har du datorvana och möjlighet att ideellt hjälpa AIK:s historikgrupp att bevara klubbens fantastiska historia? Fyll då i denna intresseanmälan, så blir du inbjuden till ett informationsmöte.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll