AIK Fotboll förlänger med Fabege

2023.02.15, kl 13:01
AIK Fotboll och huvudpartnern Fabege är överens om en förlängning av det mångåriga samarbetet med ytterligare två år och det nya avtalet mellan parterna gäller därmed till och med den 31 december 2024. Fabege har sedan 2012 varit huvudpartner till AIK Fotboll och kommer fortsätta att exponeras på bland annat tränings- och uppvärmningskläder för damlaget och ungdomslagen.

– AIK Fotboll och Fabege har en naturlig koppling både via geografi och värderingar. Därför känns det oerhört bra att bägge parter vill fortsätta detta lyckosamma samarbete. Vårt partnerskap innebär inte bara att vi gör varandra starkare, utan vi fortsätter även arbeta vidare med vår ambition att, via fotbollen, stärka barn och ungdomars förutsättningar i närområdet, säger AIK Fotbolls försäljningschef Johan Westin.

– Vi vill bidra till platser och sammanhang där människor känner glädje och mår bra, vilket fotbollen gör på ett fantastiskt sätt. Vi är mycket glada över att få vara huvudpartner till AIK Fotboll, inte minst med tanke på att vi är en stor fastighetsägare i Solna och delägare i Friends Arena, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef på Fabege.

Om Fabege
Fabege utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar i Stockholm genom att tillsammans med kunderna skapa kontor där människor och företag mår bra och presterar bättre. Läs mer om Fabege på deras hemsida.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll