AIK Fotboll förstärker personalgruppen på biljett- och CRM-avdelningen

2024.05.16, kl 15:00
AIK Fotboll fortsätter satsningen med att utveckla våra evenemang på Friends Arena och Skytteholms IP genom att förstärka biljett- och CRM-avdelningen. Syftet med satsningen är att ta nästa steg mot våra omsättningsmål, samtidigt som vi utvecklar upplevelsen på våra evenemang. Vi välkomnar därmed Anton Johnson till AIK Fotboll.

– Vi är väldigt glada över att Anton väljer att ansluta till vårt biljett-team på AIK Fotboll. Det här är en satsning som innebär att vi kommer att kunna fortsätta utveckla vår biljettförsäljning för både dam- och herrlaget, samtidigt som vi även får större möjligheter att utveckla upplevelsen på våra arenor, säger Stina Jansson, försäljningschef privatmarknad på AIK Fotboll.

– Jag har trivts oerhört bra under mina tre år på AIK Hockey, men när möjligheten att flytta över till fotbollen dök upp gick det inte att tacka nej. AIK har varit mitt lag sedan barnsben och fotboll har varit min sport, så det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Nu ser jag väldigt mycket fram emot att komma igång och utveckla något som redan idag är bra till något ännu bättre, säger Anton Johnson.

31-årige Anton Johnson föddes den 15 oktober 1992 i Täby norr om Stockholm. Anton ansluter från sitt tidigare uppdrag som privatmarknadsansvarig hos AIK Hockey – en roll som han verkat i sedan mars 2021. Förutom sina tre år på AIK Hockey så har Anton även en gedigen arbetserfarenhet inom fotbollen då han mellan 2019 och 2020 var arbetstagare på Svenska Fotbollförbundets tävlingsavdelning – samt som publikrekryterare till herr-, dam- och U21-landslaget.

Varmt välkommen till AIK Fotboll, Anton!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll