AIK Fotboll kan inte tas för givet – vi behöver din hjälp!

2020.03.20, kl 12:58
Den nuvarande situationen i Sverige, och världen, är minst sagt allvarlig. Samhället står inför en prövning och det är allas ansvar att förhindra en alltför omfattande smittspridning. I det här sammanhanget känns fotbollen obetydlig. Men fotbollen är ju aldrig obetydlig. Och den betyder kanske ännu mer för oss under svåra tider. Vi behöver någonting hållbart när allting annat rasar runt omkring.

Mitt i allt detta står AIK Fotboll. Den säsong vi såg fram emot med längtan, hoppfullhet och revanschlystnad vet vi väldigt lite om hur den blir. Vi inser att vi står inför en situation som endast kan beskrivas som allvarlig. Framför allt är det ovissheten som gör det svårt för oss. Bristen på vetskap gör det nästintill omöjligt för oss att svara på var klubben står ekonomiskt till hösten. Plötsligt inser vi att det vi tar för givet i våra liv – fotbollen, klubben, gemenskapen – faktiskt är skört och bräckligt. Det är kanske inte den fasta trygga punkten vi har att luta oss mot nu när vi fått en inblick i dess förgänglighet. AIK. Vårt AIK som alltid funnits här – är vi för evigt?

Vi ber nu dig som supporter om hjälp. AIK Fotboll har som målsättning att samla in 5 miljoner kronor fram till den 31 maj för att klara oss igenom den här situationen. Nedan finner du ett antal stödåtgärder du kan göra för att inte riskera AIK Fotbolls framtid. 

Vi sträcker ut vår hand. Vi vädjar till er att ta emot den. För AIK Fotbolls skull. Det som får oss att leva, inte bara existera.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll