AIK Fotboll och Moderna Försäkringar förlänger samarbetet

2021.04.27, kl 15:00
Partnerskapet mellan AIK Fotboll och Moderna Försäkringar är inne på sitt sjätte år – och ingen av parterna har några planer på att stanna där. Nu står det nämligen klart att avtalet förlängs med ytterligare ett år.

– Det känns väldigt bra att vi tillsammans får möjligheten att fortsätta utveckla vårt partnerskap. Moderna är det självklara försäkringsbolaget för familjen, något som inte minst har visat sig i våra gemensamma kampanjer de senaste åren. För mig går det helt i linje med den familjeklubb som AIK är och ska vara, säger AIK Fotbolls försäljningschef Paul Persson.

Även hos Moderna Försäkringar är man nöjda med samarbetet som har pågått sedan 2015.

– Det är kul att se att så många AIK:are väljer Moderna. Men det är inte så konstigt – när man tittar tillbaka har vi hunnit med extremt mycket. Massor med aktiveringar – allt från tröjtävlingar, matchvärdskap med ideella föreningen AjaBajaCancer, skänkt biljettpotten till Astrid Lindgren barnsjukhus till tävlingar med signerade lagkaptensbindlar och fina hemma hos-reportage. Ett ögonblick i vårt samarbete som både var fint och starkt var när vi tillsammans ordnade så att en pojke som heter Erik, en super-AIK:are som drabbats av cancer, fick chans att dela ut pris till matchens lirare, säger Karin Hertzman, Marknadsansvarig Partner hos Moderna Försäkringar.

ajabaja

AIK-supportern Erik fick via AjaBajaCancer dela ut pris till Matchens lirare.

Att samarbetet fortsätter innebär att Modernas särskilda AIK-erbjudande även framöver går att ta del av för alla svartgula supportrar.

– Vi är väldigt stolta över att vi har en alldeles egen försäkringssajt till AIK:are, likaså ett eget nummer till kundservice. Ringer AIK:arna eller köper försäkring via sajten går upp till 10 procent av försäkringspremien till AIK Fotboll. Supportrarna får topprankade försäkringar och är samtidigt med och stöttar klubben de älskar, säger Karin Hertzman.

Som en del i samarbetet fick vi under 2020 bland annat följa med hem till AIK Fotbolls rekordman Per Karlsson och hans familj, där han berättade om hur det är att kombinera livet som fotbollsproffs med att vara småbarnsförälder.

– Det var en fin produktion som vi gjorde med familjen Karlsson. En gullig och genuin familj som berättade hur det är att få ihop vardagen i en fotbollsfamilj, säger Karin Hertzman.

Filmen, som blev ett avsnitt i AIK Fotbolls klubb-tv FollowUs AIK, går att se här nedan.

Fokus under 2021 kommer bland mycket annat att ligga på AIK Fotbolls damlag. Moderna Försäkringar har valt att investera i exponering på Skytteholms IP i samband med AIK:s matcher i OBOS Damallsvenskan.

– Det är fantastiskt kul att se hur intresset för damfotbollen har ökat. För oss är det självklart att även stötta damerna och i år tror jag att Damallsvenskan blir hetare än någonsin, med många spännande stockholmsderbyn, säger Karin Hertzman.

Ta del av Moderna Försäkringars AIK-erbjudande genom den här länken, eller ring deras kundservice på 0775-750 200 och uppge att du stödjer AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll