AIK Fotboll och Svea Ekonomi förlänger samarbetet

2021.02.02, kl 15:00
Sedan 2011 har Svea Ekonomi varit en betydande del av AIK Fotboll i egenskap av huvudpartner. Nu fortsätter samarbetet ytterligare tre år.

AIK Fotboll är glada och stolta över att fortsätta samarbetet med vår huvudpartner Svea Ekonomi i ytterligare tre år.  Svea har varit med på AIK Fotbolls resa genom hela 2010-talet och blivit en stor bidragande orsak till den sportsliga utveckling som klubben gjort och som kröntes med ett SM-guld 2018.

– Att vi har möjlighet att fortsätta vårt djupa samarbete med Svea Ekonomi betyder mycket för AIK Fotboll ur både ett ekonomiskt perspektiv, men även för utvecklingen av vår klubb. En huvudpartner som Svea ställer krav på sitt samarbete med AIK Fotboll vilket ökar vår drivkraft och gör oss till en bättre fotbollsklubb. Jag är väldigt stolt över vårt partnerskap, säger AIK Fotbolls Vice VD Fredrik Söderberg.

– För Sveas del ser vi fram emot ytterligare tre framgångsrika år tillsammans. Vi hoppas såklart att både damernas avancemang till högsta serien och herrarnas revanschlust kommer att ge ett sportsligt roligt 2021 som start på vårt nya samarbete. En annan stor anledning till att vi väljer att fortsätta vårt samarbete är AIK:s ungdomsfotboll. Vi tycker det är viktigt att unga tjejer och killar får möjlighet att ha en meningsfull fritid och utvecklas som individer. Och att få se dessa ungdomar år efter år ta plats i seniorverksamheten värmer extra mycket, säger Svea Ekonomis VD Lennart Ågren.

Svea har under sin tid som partner till AIK Fotboll varit involverad i en rad olika projekt som går utanför ramarna av samarbetet. När klubben exempelvis ställde frågan om de kunde flytta ner sin exponering på matchtröjan till under tröjnumret i syfte att implementera efternamnen på spelarna ställde man upp på ett väldigt lojalt sätt.

Svea är också en partner som vurmat mycket för ungdomsfotbollen och det samhällsengagemang AIK Fotboll bedrivit det senaste decenniet – något som inte minst visade sig förra våren i samband med initiativet Svartgul matlåda då Svea medverkade till förmån för sjukvårdspersonalen under utbrottet av covid-19.

Tack Svea för att ni är en del av AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll