AIK Fotboll öppnar upp för publik i damernas hemmapremiär – så fördelas biljetterna

2021.04.20, kl 16:26
Lördagen den 24 april 2021, kl 16:00 tar AIK Fotboll emot Linköping FC i säsongens första hemmamatch i OBOS Damallsvenskan. Klubben har nu tagit beslut om att öppna upp för publik för första gången sedan coronapandemin tog fäste i Sverige. Läs nedan om hur biljetterna fördelas.

Maximalt antal tillåtna personer vid en offentlig tillställning är för närvarande åtta personer och det är det antalet som AIK Fotboll kommer att öppna upp för. Platserna kommer att lottas ut bland årskortsinnehavare tre dagar innan matchdag. De personer som tilldelats biljett meddelas via epost.

Förutsättningarna vid lottning av åtta matchbiljetter:

  • Varje årskortsinnehavare som lottas ut tilldelas en biljett.
  • Personen som tilldelas biljett får utöver detta ta med en vän/familjemedlem, givet att denne också är årskortsinnehavare. 
  • När biljett tilldelats till en match kommer personen inte att delta i kommande utlottningar av biljetter såvida personen inte aktivt meddelar att han/hon inte har möjlighet att närvara till matchen och därmed inte heller tilldelas biljett.

Observera att du som årskortsköpare deltar i utlottningen även om du inte har hunnit få ditt fysiska årskort hemskickat ännu.

Inför lördagens match kommer lottningen ske onsdagen den 21 april, kl 10:00.

Klicka här för att köpa ditt årskort och var med i utlottningen av biljetter till lördagens match.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll