AIK Fotboll släpper damårskort 2020

2020.02.26, kl 10:00
Torsdag den 27 februari kl 10:00 genomför AIK Fotboll en välkommen comeback – det är återigen dags för supportrar att förse sig med årskort till damlagets matcher på Skytteholms IP. Nytt för i år är att du själv har möjlighet att bestämma värdet av årskortet.

AIK Fotbolls damverksamhet fyller 50 år i år. Vi är med andra ord en klubb med stark historia inom damfotbollen. A-laget satsar för att ta sig upp i Obos Damallsvenskan och behöver allt stöd de kan få på plats. Tidigare kommunicerades att entréavgiften återinförts till Skytteholms IP under Elitettan och Svenska cupen – nu släpper vi även årskorten för 2020.

Ibland så kan det blåsa kalla stormar

Vi vet att man befinner sig i olika skeden i livet. Även om AIK-hjärtat är lika stort och svartgult som tidigare kan de ekonomiska förutsättningarna se olika ut. Därför möjliggör vi nu för supportrar att själva bestämma värdet av sitt årskort. Det finns fyra olika nivåer att välja mellan:

  • 250 SEK
  • 500 SEK
  • 750 SEK
  • 1 000 SEK

Du väljer! Alla är lika välkomna oavsett vilken nivå, men vi vet också att många känner att man vill stödja laget lite extra. Det är någonting vi självklart välkomnar och därför har vi tagit fram de olika nivåerna.

Vill du stötta ekonomiskt? Det finns ett bättre sätt än årskort

AIK Fotboll gör i år en satsning på publikrekrytering och evenemang för damlaget. Målsättningen är att dubbla publiksnittet från 2019.

Vi vet att många supportrar vill köpa ett årskort för att ekonomiskt stödja verksamheten, men att tiden inte alltid räcker till för att nyttja kortet i så stor utsträckning. För att vi ska kunna arbeta långsiktigt med publikrekryteringen önskar vi helst att du som köper årskort gör det i syfte att gå på matcherna. Vill du enbart stödja AIK Fotbolls damverksamhet är vi väldigt tacksamma om du istället använder följande swish-nummer: 123 018 26 18

Var köper jag mitt årskort?

Årskortet kommer att finnas till försäljning på aikshop.se från och med torsdag den 27 februari. Det gäller som entré för Elitettan och Svenska Cupen.

Tack för ditt stöd! Mot OBOS Damallsvenskan 2021!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll