AIK Fotboll sträcker ut en hand till klubbens samarbetspartners

2020.03.27, kl 10:40
På AIK Fotbolls matcher hörs ofta en ramsa från läktarplats med frasen ”i Gnaget så stöttar vi varandra”. Det är en devis som vi alltid försöker ta fasta på, så även nu.

De senaste veckorna har coronakrisen drabbat stora delar av Sverige med enorma konsekvenser, inte minst på näringslivet. Därför vill AIK Fotboll nu sträcka ut en hand till klubbens samarbetspartners och de företag som ingår i vårt affärsnätverk.

AIK Fotboll är Sveriges starkaste idrottsförening i sociala medier – när det kommer till antal följare och engagemang slår ingen oss på fingrarna. I dessa tuffa tider vill vi nu öppna upp våra kanaler för våra partners, som tack för att de står bakom oss, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef på AIK Fotboll.
Varje vardag de kommande veckorna, med start fredagen den 27 mars, kommer ett företag ur nätverket att lyfta fram särskilda erbjudanden till AIK:s supportrar via klubbens sociala kanaler.
– Företagen som ingår i AIK Fotbolls gemenskap ska veta att deras stöd betyder mycket för oss. Kan vi hjälpa till under denna svåra period är det en självklarhet. Jag vill uppmana alla AIK:are där ute att efter bästa förmåga ta del av våra partners produkter och erbjudanden. På så sätt gör ni också AIK Fotboll starkare, säger Stefan Jonasson.
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll