AIK Fotboll varnar för andrahandsförsäljning av biljetter

2021.10.02, kl 14:05
I samband med att coronarestriktionerna släpper och läktarna öppnar upp attraheras en marknad av oseriösa och i vissa fall direkt kriminella andrahandsförsäljare av biljetter till AIK Fotbolls matcher. AIK Fotboll vill därför varna för dessa och understryka att alltid handla biljetter av klubbens egna officiella kanaler.

Annons:

När biljetterna till matchen mot Djurgårdens IF släpptes för försäljning uppmärksammades ett köp av ett nystartat konto där epostadressen sedan tidigare är känd som en länk till andrahandsförsäljaren Viagogo. Kontot stängdes ner och biljetterna makulerades, men köparen har ändå hunnit ladda ned dem som pdf:er. Det finns därför stor risk att biljetterna hamnar på andrahandsmarknaden. Det rör sig om totalt 25 biljetter.

Detta är endast ett exempel där andrahandsförsäljare kommer åt biljetter till AIK Fotbolls matcher. Vi kan därför inte nog understryka vikten av att alltid handla i klubbens officiella kanaler. Är biljetten inte godkänd i entrén kommer klubben inte att kunna ersätta den. Oftast ligger biljetter hos andrahandsförsäljare dessutom betydligt högre i pris än våra ordinarie biljetter varför biljettköparen inte bara går miste om att få se matchen utan också riskerar att förlora stora summor pengar.

Biljett till matchen hittar du enklast på aikbiljett.se.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll