AIK Shop öppen i samband med matchen mot Varbergs BoIS FC

2021.07.05, kl 11:15
AIK Shops butik i Friends Arena, som på grund av pandemin har hållit stängt sedan mars 2020, kommer i samband med matchen mot Varbergs BoIS FC (lördagen den 10 juli 2021) att hålla öppet.

AIK Shop slår upp portarna kl 15:00 och har öppet till en timme efter matchens slut (ca kl 20:30).

  • Öppnandet av butiken kommer under året att ske gradvis. Därför kommer utbudet i det här första skedet att vara något begränsat jämfört med det du hittar på AIKshop.se.
  • Då ordinarie kassasystem inte kommer hinna implementeras till på lördag kommer byten och returer i nuläget inte att vara möjliga på köp som görs på plats i butiken.
  • Av samma anledning är kortbetalning eller bonuscheckar för dig som har AIK Fotboll Mastercard de betalningssätt som accepteras på lördag, ej kontanter eller presentkort.
  • På grund av nuvarande restriktioner kommer endast ett begränsat antal personer få vistas i butiken samtidigt. Personal kommer att finnas vid entrén för att hjälpa till vid in- och utpassering. Vänligen håll avstånd när du köar.
  • Entré sker endast från Putte Kocks plats, mot Mall of Scandinavia. Det kommer inte vara möjligt att gå in i butiken från läktarplats när du väl är inne på arenan.
  • Tryck av namn och nummer på matchtröjor kommer vara tillgängligt på plats i butiken. Räkna dock med att väntetiden kan vara något längre än normalt. Ett alternativ om du vill slippa kötid är att i förväg lägga din beställning online på AIKshop.se, välja leveranssätt Instabox, ändra postnumret för din order till Solna (exempelvis 169 79) och välja upphämtning i en box i anslutning till Friends Arena.

Ambitionen är att kunna hålla butiken öppen i samband med framtida hemmamatcher på Friends Arena under sommaren och hösten 2021, samt längre fram även på en mer regelbunden basis. Men i nuläget är det endast lördagen den 10 juli 2021 som är fastställd.

Varmt välkommen in till oss i AIK Shop!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll