Årets matchtröja är här – en hyllning till AIK:s 130 år

2021.03.30, kl 10:00
Med stil i 130 år!
2021 firar Allmänna Idrottsklubben 130 år – och det syns givetvis även på årets matchtröja som släpps till försäljning på aikshop.se tisdagen den 30 mars kl 12:00.

Köp matchtröjan här:

På vänster bröst omges AIK-emblemet av en jubileumskrans. Och i nacken går det att läsa orden ”Allmänna Idrottsklubben – stiftad den 15:e februari 1891”.

Själva tröjan är tillverkad i Nikes exklusiva VaporKnit3-material, med en fjäderlätt känsla och ett tyg utformat för att andas och snabbt avlägsna fukt. Det innebär att AIK Fotboll ingår i Nikes exklusiva skara fotbollsklubbar med VaporKnit3-tröjor, tillsammans med bland andra Paris Saint-Germain, FC Barcelona och Inter Milan.

– Tröjan sitter otroligt skönt, det känns som att Nike har tagit det här till en ny nivå. Jag ser verkligen fram emot att dra på mig tröjan till den allsvenska premiären, säger AIK:s mittback Sotirios Papagiannopoulos.

2021 års matchtröja finns nu till försäljning på aikshop.se, i både vuxen- och barnstorlekar. Givetvis finns även möjligheten att göra din tröja personlig genom att trycka eget namn och nummer.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll