Årets matchtröjor i exklusiv samlarbox till förmån för Hjärt-Lungfonden

2019.09.17, kl 14:20
AIK Fotboll intensifierar nu vår insamling till Hjärt-Lungfonden i Ivan Turinas minne och släpper därför en otroligt vacker samlingsbox som innehåller både årets hemma- och bortatröja i en begränsad upplaga om 250 exemplar.  Priset för samlingsboxen är 1 891 kr (ord pris 2 798 kr) För varje såld box skänker AIK Fotboll 127 kr till Hjärt-Lungfonden.
KV_1x1_e

Boxen kommer i ett första skede enbart att släppas till årskortsinnehavare och sedan erbjuds övriga AIK:are att från och med onsdagen den 18 september 2019 att köpa eventuellt kvarvarande boxar. Årskortsinnehavare kommer inom kort få e-post med en köplänk och en kod.  

I boxen ingår två matchtröjor av exklusiva vapormodell inklusive tryck av valfritt namn och nummer och såklart valfria storlekar. Du kan välja själv om du vill ha en hemma- och en bortatröja eller två stycken hemmatröjor.

Du kan även stödja AIK Fotbolls insamling till Hjärt-Lungfonden genom att köpa biljetter till den allsvenska matchen AIK – IFK Göteborg som spelas onsdagen den 25 september 2019, kl 19:00 hemma på Friends Arena. AIK Fotboll skänker 10 kr per såld biljett till Hjärt-Lungfonden. Det gör du via www.aikbiljett.se.

Text: Tobias Larsson

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll