2017.11.08, kl 17:00

Årskort 2018: Nyheter

Säsongen 2017 är färdigspelad, men planeringen för 2018 har varit igång en längre tid och nu inleds försäljningen av årskort till 2018 tisdagen den 14 november. AIK Fotboll kommer att kunna presentera några nyheter inför nästa säsong och vi inleder med dem.
rskortstidslinje_preview1

Viktiga datum
– Förnyelseperiod 14 november till 12 januari
Under den här perioden kan du som hade årskort 2017 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 12 januari kl 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma platser 2018. Under förnyelseperioden går det också bra att nyköpa Årskort på Norra Stå, Familjeläktare 1 samt Familjeläktare Långsida. D v s du behöver inte haft årskort 2017 för att köpa årskort för 2018 på någon av de sektionerna.

– Bytesperiod 15 januari till 23 januari
Under den här perioden kan du som har förnyat ditt årskort byta till alla tillgängliga platser. D v s om någon med Årskort 2017 inte har valt att förnya sin plats så blir den platsen tillgänglig. Byteskostnad om 50 kr tillkommer.

– Nyförsäljning 25 januari
Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning.

Flytt av sektionen Norra ungdom
Årskort till sektionen Norra ungdom infördes 2013 och har fram t o m 2017 varit placerad i hörnet mellan Norra och Västra, men fr o m 2018 kommer Norra ungdom att placeras i hörnet mellan Norra och Östra, flytten sker i samråd med nuvarande supportrar på sektionen. Anledningen är att vi hoppas att denna flytt ska bli en naturlig förlängning mellan Norra stå och Östra kant och få en mer framträdande plats i arenan.

Ny sektion: Familjeläktare långsida
Vi kan med stor glädje konstatera att Familjeläktarna match efter match är välfyllda och i och med det stora intresset från våra barnfamiljer inför vi 2018 tre olika varianter av Familjeläktare på hemmamatcherna. Familjeläktare långsida är belägen på den Östra långsidans nedre läktare, mot den Södra kortsidan och här är det numrerade stolar som gäller. Detta är Familjeläktaren för er som önskar att se matcherna från långsidan och som uppskattar samma plats på matcherna.

Flytt av Familjeläktare 2
Vår populära Familjeläktare 2 kommer att flyttas från hörnet mellan Södra och Västra där den var placerad under 2017 till mer centrala platser på Södra läktare 2. Flytten innebär att platserna hamnar ovanför Familjeläktare 1 vilket innebär bättre platser för Familjeläktare 2.

Pensionärsläktaren
Inför säsongen 2017 introducerades Pensionärsläktaren bland årskortsalternativen och vi känner en stor stolthet över att kunna dedikera en sektion åt den äldre generationen. 2018 flyttas Pensionärsläktaren in en sektion till än mer centrala platser på den Östra långsidan.

Prissänkning på Östra kant
Östra kant är en av våra mest högljudda sektioner sedan flytten till vår nya hemmaarena och inför 2018 kommer vi att sänka priset rejält på denna sektion för att förhoppningsvis locka ännu fler supportrar dit för att binda ihop Norra stå-Norra ungdom-Östra kant-Östra långsidan. Detta årskort ska du välja som vill vara nära stämningen från Norra stå och Norra ungdom och även bidra själv. Östra kant är en naturlig förlängning av Norra stå så förvänta dig att årskortsinnehavarna på denna sektion står upp och sjunger matchen igenom.

Guldkortet
Ditt VIP-pass till AIK Fotbolls värld. Guldkortet innebär en maximal valfrihet för dig där du från match till match väljer exakt var du vill sitta/stå på just den matchen. Kanske vill du se AIK – Malmö FF från bästa plats på långsidan, men derbyt AIK – Djurgården från Norra stå och ta med barnen på AIK – IFK Göteborg? Då är Guldkortet alternativet som du söker! Endast 100 exemplar.

Nya sektioner för Premium
Mer information gällande detta kommer inom kort. Vi kan dock redan nu meddela att “Kaffe & kaka” kommer att försvinna och ersättas av bättre alternativ.

Årskortsflaggan
Mer information gällande detta kommer inom kort.

Sportlib
Alla som väljer att förlänga sitt årskort får även utan kostnad prova på FollowUs AIK från Sportlib under en månad.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll