Årskort 2020 - försäljningen är nu öppen

2019.11.11, kl 10:00
Söndagen var sista dagen för dig som redan är årskortsinnehavare att förnya ditt kort för att vara säker på att ha kvar din sittplats till nästa säsong. Idag, måndagen den 11 november 2019, öppnas försäljningen till allmänheten. Målet är 12 000 sålda årskort till den allsvenska premiären.

Stöd AIK - köp årskort:

4 000 årskort förnyades under perioden 26 september till 10 november. Det är drygt 260 fler än vad som förnyades inför säsongen 2019 – trots att vi ifjol hade tio dagar ytterligare innan nyförsäljningen öppnade upp samt att säsongen avslutades med ett efterlängtat SM-guld. Med andra ord är intresset inför kommande säsong högt.

Ditt årskort köper du enklast på årskort.se. Där kan du också läsa mer om de olika årskortskategorierna som AIK Fotboll erbjuder. Glöm inte att vi har reducerade priser för barn mellan 5-16 år samt pensionärer inom samtliga kategorier förutom Norra ungdom. På Norra stå kan även du som är student köpa till reducerat pris.

Till 2020 har vi också tagit fram en ny årskortsdesign. Du kan läsa mer om den nya designen här. För dig som är befintlig årskortsinnehavare går det naturligtvis bra att förnya ditt gamla kort om du hellre önskar. Observera bara att vissa sektioner måste byta kort på grund av exempelvis ändrade entréer. Byter du plats måste du också ha ett nytt kort. De nya korten kommer att finnas tillgängliga i AIK Shop från och med den 21 november och samma vecka kommer vi att påbörja utskick till alla som väljer att få sitt kort hemskickat istället.

För ytterligare frågor och svar kring årskortsförsäljningen 2020, se härStöd AIK Fotboll på plats 2020! Vi ses på Nationalarenan, Friends Arena.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll