Stort intresse för årskorten till säsongen 2024

2023.11.28, kl 10:31
Årskortsförsäljningen till den allsvenska säsongen 2024 är i full gång. Trycket under förnyelseperioden och nyförsäljningens första dygn har varit stort – och man kan redan nu konstatera att AIK är på god väg mot en rekordsäsong.

Den 25 oktober öppnades förnyelseperioden upp till den allsvenska säsongen på Friends Arena 2024. Drygt en månad senare hade 10 508 personer valt att förlänga sina årskort inför kommande säsong, vilket innebär en ökning på drygt 2 000 årskort jämfört med förnyelseperioden ett år tidigare. En oerhört imponerande siffra, och det är tydligt att ni supportrar inte vänder ryggen till trots en säsong som kantats av kalla vindar.

Kl 10:00 den 27 november öppnades årskorten upp till allmän försäljning. Inför släppet fanns det ett hundratal årskort kvar till försäljning på Norra Ståplats. Det skulle bara ta en knapp timme innan dessa var helt slutsålda. Även de andra sektionerna fylldes på snabbt, och vid samma tidpunkt som Norra Stå var slutsåld kunde man registrera en siffra på totalt 12 548 sålda årskort.

Ett dygn efter att nyförsäljningen startat hade den siffran växt till 13 239 årskort, vilket innebär att det är fler årskort sålda redan nu än vad det var totalt till säsongen 2022. Har du fortfarande inte säkrat upp din plats på Friends Arena är det hög tid att göra det. Du gör det enklast via årskort.se.

Utöver att årskorten till Friends Arena säljer på i rask takt har även fler personer – jämfört med samma tidpunkt förra året – valt att säkra sina platser på Skytteholms IP och AIK:s återkomst i OBOS Damallsvenskan 2024. Den siffran ligger i dagsläget på 503 årskort.

Missa inte att om man köper årskort till herrarnas hemmamatcher så har man möjligheten att lägga till ett årskort till damernas säsong till ett rabatterat pris. Mer information om detta hittar du också på årskort.se.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll