Åtta årskortsinnehavare får se derbyt på plats

2021.04.21, kl 15:10
Söndagen den 25 april kl 17:30 tar AIK Fotboll emot Hammarby IF i säsongens första allsvenska derby. Precis som i premiären kommer ett begränsat antal årskortsinnehavare få se matchen på plats på Friends Arena.

Annons:

Maximalt antal tillåtna personer vid en offentlig tillställning är för närvarande åtta personer och det är det antalet som AIK Fotboll kommer att öppna upp för. Platserna kommer att lottas ut bland årskortsinnehavare tre dagar innan matchdag. De personer som tilldelats biljett meddelas via epost.

Den enda skillnaden jämfört med den allsvenska premiären mot Degerfors IF är att alla åtta platser nu tillfaller privatpersoner som köpt Årskort-21, till skillnad mot sex privatpersoner och två samarbetspartners i premiären. Detta tack vare att arenans logevåning för första gången på över ett år öppnas upp till derbyt, vilket gör att samarbetspartners till AIK Fotboll i viss utsträckning kommer att ges möjlighet till att boka bord vid denna och kommande matcher.

Förutsättningarna vid lottning av åtta matchbiljetter:

  • Varje årskortsinnehavare som lottas ut tilldelas en biljett.
  • Personen som tilldelas biljett får utöver detta ta med en vän/familjemedlem, givet att denne också är årskortsinnehavare. 
  • När biljett tilldelats till en match kommer personen inte att delta i kommande utlottningar av biljetter såvida personen inte aktivt meddelar att han/hon inte har möjlighet att närvara till matchen och därmed inte heller tilldelas biljett.

Observera att du som årskortsköpare deltar i utlottningen även om du inte har hunnit få ditt fysiska årskort hemskickat ännu.

Inför söndagens match kommer lottningen ske torsdagen den 22 april kl 10:00. Klicka här för att köpa ditt årskort och var med i utlottningen av biljetter till derbyt.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll