Barcelona Golden Cup

2019.02.12, kl 14:03
Till hösten 2019 startar AIK Fotboll en internationell fotbollscup i Spanien. Turneringen spelas i Salou, en timme söder om Barcelona.

Första helgen i november 2019 kan fotbollslag delta i AIK:s egen historiska fotbollsturnering, Barcelona Golden Cup. Lagen som deltar är från Spanien, Portugal, Kanada, Grekland, Finland, Danmark, Norge och Sverige. Åldersklasserna är flickor 13, flickor 15, pojkar 14 och pojkar 16.

– Det blir såklart riktigt spännande att få ta med AIK Fotbolls fina varumärke till internationell mark. Ambitionen är att det blir en proffsig helg med allra bästa förutsättningar för våra deltagande lag, säger Riki Simic, turneringsansvarig AIK Ungdomsfotboll.

Turneringen genomförs i sedvanlig ordning i linje med AIK Fotbolls gemensamma värdegrund, AIK Stilen där också Fair Play Corner är en viktig del i arrangemanget.

Initiativet till turneringen blev verklighet genom ett samarbete mellan AIK Ungdomsfotboll och Sports International
– Vi är såklart oerhört stolta att vara en partner till en förening som AIK.

Under en längre tid har vi fått förmånen att hjälpa flera lag inom AIK Ungdomsfotboll att hitta bra träningsläger runtom i Europa och samtidigt samarbetat med AIK:s cupverksamhet. Det här är ett naturligt steg för oss i vårt samarbete, berättar Fredrik Hallengren, Sports International.

Under helgen finns även några av de mest talangfulla domarna från UEFA på plats.
Domarna är från Serbien, Grekland, Malta samt Gibraltar och sätter såklart ytterligare en kvalitetsstämpel på arrangemanget.

Vill du veta mer om turneringen går det bra att besöka hemsidan genom länken nedan:
Barcelona Golden Cup

Följ också turneringen på instagram: @barcelonagoldencup

Text: AIK Ungdomsfotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll