Biljettinformation: Europa Conference League – play off

2022.08.15, kl 10:22
Efter torsdagens avancemang från den tredje kvalrundan är AIK Fotboll vidare till play off i Uefa Europa Conference League 2022/23.
Nedan följer information kring biljetter till kommande kvalrunda.

Annons:

I play off, den sista kvalomgången innan gruppspelet, ställs AIK mot 1.FC Slovácko från Tjeckien, där AIK inleder på bortaplan torsdagen den 18 augusti med retur på hemma på Friends Arena följande torsdag, den 25 augusti.

Biljetterna till hemmamatchen släpps till försäljning enligt följande:

  • Måndag 15 augusti kl 10:00 – förtur för årskortsinnehavare
  • Tisdagen 16 augusti kl 10:00 – allmänt biljettsläpp

Nedan följer information om vad som gäller och hur du som årskortsinnehavare säkrar dina platser till mötet på Friends Arena torsdagen den 25 augusti.

AIK – 1.FC Slovácko – 25 augusti kl 19:00, Friends Arena

Vi släpper enbart upp läktare 1 (kapacitet ca 18 000) där alla sektioner har numrerade stolar. 1.FC Slováckos bortasektion är placerad där bortasektionen vanligtvis är placeras på Friends Arena.

Detta gäller för årskort på Västra långsida, Västra kant, Östra långsida och Östra kant:
Din/dina årskort ligger reserverade på ditt konto. Nedan är en direktlänk till dina reservationer. Inloggad via länken finner du din reservation. Bocka i biljetten och klicka på ”Bekräfta reservationer” för att få den i varukorgen och genomföra köpet.

Klicka här för biljettlänk!

(Länken fungerar från måndag kl 10:00. Har du problem att klicka på länken testa att kopiera den och klistra in din webbläsare).

Detta gäller för årskort på Norra stå, Familjeläktaren, Norra ungdom, Övre kant, Norra övre, Klubbstol samt Guldkort:
Då du antingen har ett onumrerat årskort alternativt ett årskort på andra etage så kan vi inte reservera upp en specifik plats på ditt konto. Du får därför tillgång till alla lediga platser på hela arenan under förturen. Under förturen kommer ganska många platser på långsidorna att vara upptagna av årskort. Dessa platser kan komma att släppas upp om inte årskortsinnehavaren säkrar upp sin plats. Kom ihåg att logga in på det specifika konto som har ett årskort kopplat på sig alternativt plocka ut varandras biljetter genom att ”ange biljettinnehavare”, info om detta finns i separata dokument på AIK Fotbolls hemsida.

Under förturen så kommer matchen att finnas dig tillgänglig direkt på AIK Fotbolls biljettsida förutsett att du loggar in med rätt uppgifter. Logga in via länken nedan för att få upp matchen.

Klicka här för biljettlänk!

En mer detaljerad guide hur du går till väga för att köpa biljetter till hemmamatchen finns bifogad nedanför.

Försäljningen av biljetter för gästande lags supportrar till matchen på Friends Arena kommer att distribueras av motståndarlaget. Observera att åskådare klädda i gästande lags färger med biljett på AIK-sektioner kommer att avvisas eller (i mån av plats) omplaceras till bortasektionen, detta i enlighet med Uefas regelverk.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll