Biljettinformation inför AIK–VSK i Svenska cupen

2023.01.10, kl 13:45
I dag tisdag kl 14:00 inleds förturen för årskortsinnehavare att boka sin fribiljett till den första gruppspelsmatchen i Svenska cupen 2022/23: AIK mot Västerås SK FK på Tele2 Arena lördagen den 18 februari.

Alla som har köpt årskort till herrlagets säsong 2023 har via epost fått en frikod som ska användas när man bokar sin fria biljett. Du följer länken som du också finner i mejlet för att säkra din plats till matchen.

Det går inte att nyttja mer än en kod per bokning och varje kod är god för en biljett. Det innebär att om du ska du boka fler än en biljett så behöver du göra det i flera bokningar.

För att säkerställa så alla i ett sällskap ändå ska kunna se matchen tillsammans är det fri sittning som råder på samtliga läktare. Observera att det inte går att röra sig från en långsida till en annan, så det är fortsatt viktigt att säkerställa att man bokar alla sina biljetter på samma långsida. Väl inne på läktaren är det sedan fritt att sätta sig tillsammans med sitt sällskap där man önskar.

Om din kod inte fungerar, du behöver byta sektion på din biljett eller har några andra frågor, kontakta AXS via uppgifterna du finner på den här länken.

Det allmänna biljettsläppet för dig som inte har årskort sker torsdagen den 12 januari kl 10:00, via AIKbiljett.se.

Du hinner fortfarande köpa årskort till säsongen 2023 och nyttja dina fria platser till Svenska cupens gruppspel. Det gör du via årskort.se.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll