Biljettinformation inför derbyt mot Djurgården

2021.09.21, kl 16:30
Söndagen den 3 oktober 2021 tar AIK emot Djurgården i säsongens andra allsvenska derby hemma på Friends Arena.
Här nedan följer information om biljetter till matchen.

Annons:

Fredagen den 24 september kl 15:00 (OBS: ny tid) blir förtursbiljetterna tillgängliga för AIK Fotbolls årskortsinnehavare, via den här länken. Här hittar du en guide för hur du som årskortsinnehavare går till väga för att boka upp din friplats.

Valde du att säkra upp din specifika årskortsstol inför säsongsavslutningen på Friends Arena behöver du inte göra någonting, din plats är redan reserverad och du har fått din biljett skickad till dig via epost.

Det allmänna derbybiljettsläppet för dig som inte har årskort sker måndagen den 27 september, kl 14:00.

AIK Fotboll ber om att få återkomma i frågan om derbyts publikkapacitet tills dess att evenemangstillståndet har inkommit.

Derbyt mot Djurgården har avspark kl 15:00 och blir den första matchen på Friends Arena utan pandemirestriktioner sedan november 2019. En ökad biljettförsäljning innebär även flera besökare som inte är vana att gå på AIK:s hemmamatcher eller att köpa biljetter till AIK:s evenemang. Vi ser en ökad marknad för andrahandsförsäljare när det gäller AIK:s matcher och med hänsyn till detta vill AIK Fotboll uppmana alla biljettköpare att alltid använda sig av AIK Fotbolls officiella kanaler för biljettförsäljning. Dessa är aikbiljett.se och friendsarena.se.

Tillsammans fyller vi Nationalarenan!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll