Biljettinformation till matcherna mot Celtic FC

2019.08.15, kl 21:22
UPPDATERAD med ny tid för släpp av bortabiljetter! Efter segern i dubbelmötet med FC Sheriff är AIK kvalificerat för play-off till Uefa Europa League.
Där väntar skotska Celtic FC. Biljetterna till hemmamatchen på Friends Arena släpps under fredagen via aikbiljett.se och i AIK Shop.
Dessutom är AIK Fotboll glada över att kunna erbjuda våra supportrar möjligheten att flyga med laget för att se bortamatchen på plats i Glasgow.

Dubbelmötet med Celtic FC inleds med match på Celtic Park i Glasgow torsdagen den 22 augusti 2019 med retur på Friends Arena en vecka senare, torsdagen den 29 augusti. Lösbiljetterna till AIK:s hemmamatch släpps i morgon fredag, den 16 augusti kl 10:00 via aikbiljett.se och i AIK Shop.

Samtidigt har vi redan nu märkt av att det finns ett stort intresse från våra supportrar att resa med och stötta AIK på plats i Skottland. Därför är vi glada över att kunna erbjuda möjligheten att flyga tillsammans med laget, tur/retur till bortamötet.

– Flygresan till Glasgow sker onsdagen den 21 augusti med hemresa tillbaka till Stockholm fredagen den 23 augusti (vi återkommer med flygtider så fort det är bestämt).
– Priset för resan är 6.500 SEK och då ingår utöver flyg tur/retur även matchbiljett. Observera att boende inte ingår i priset utan måste bokas av respektive resenär.
– Försäljningen startar nu på fredag den 16 augusti kl 13:00 och du som är Årskorts- eller Europakortsinnehavare har förtur på de totalt 100 platserna som släpps till flyget (max 2 köp/årskort).
– Försäljningen av resorna sker endast online på www.aikshop.se. Var förberedd på att du måste skriva in personuppgifter (passnummer, etc.) för samtliga resenärer för att kunna slutföra din beställning. Observera att ingen alkohol kommer att serveras ombord på flighterna.
– Försäljningen av lösbiljetterna till AIK:s sektion på Celtic Park startar för Årskorts- och Europakortsinnehavare nu på lördag den 17 augusti kl 13:00, endast på plats i biljettkassan i AIK Shop (ingen försäljning sker online). Max 5 biljetter/årskort. Förturen gäller fram till kl 15:00, därefter öppnar försäljningen upp för allmänheten (även här är det endast försäljning i biljettkassan som gäller).
– Vi återkommer med information om exakt antal biljetter som AIK har tilldelats till bortasektionen samt biljettpris så fort det är bekräftat bekräftat.

Mer detaljerad information kring resan kommer att meddelas via mail närmare avresedatumet (se till att dina kunduppgifter på aikshop.se är uppdaterade). För frågor kring resan, kontakta europa@aikfotboll.se.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll