Bortareseinformation från Per Karlsson

2019.05.23, kl 15:30
Hej,

När jag skriver det här har lagbussen precis börjat rulla norrut. Det är dagen före den allsvenska matchen mot GIF Sundsvall, som för ovanlighetens skull spelas på en fredag kväll. När vi sparkar igång kl 19:00 vet jag att många av er kommer att finnas med oss på läktarplats. Som ett tack för ert oförtröttliga stöd följer här några rader för att underlätta er resa.
Arenan heter numera NP3 Arena (den har bytt namn ett par gånger – när jag gjorde min första allsvenska match där 2004 kallades den Idrottsparken) och klickar ni på den här länken så får ni upp en karta var den är belägen. Trots att det är en vardagsmatch, då många av er har arbete eller skola, har jag av erfarenhet lärt mig att den 600 platser stora bortasektionen ändå kommer att vara välfylld. Och låta som minst det dubbla.
Medan vi spelare förbereder oss på vårt sätt kan ni svartgula som tagit er fram till Sundsvall i god tid innan avspark passa på att ladda upp med någonting gott att äta eller dricka på O’Learys, Storgatan 40. Ni som bor i staden hittar så klart redan dit. Från O’Learys är det gångavstånd till arenan, det tar max tio minuter.
Vår sektion ligger på den västra läktaren och heter R. Entrén öppnar kl 17:30. Har du ännu inte köpt din biljett så kan det vara en bra idé att köpa förköp via den här länken – då sparar du både pengar och kötid. 150 kronor kostar en vuxenbiljett. Ni som har bortakort slipper ju fundera på detta, utan prickas bara av mot en lista vid entrén.
För er som tar bilen till Sundsvall finns parkering cirka 100 meter bakom den västra läktaren, där bortasektionen finns.
Blir ni hungriga eller törstiga under själva matchen finns en kiosk vid vår sektion. Notera dock att det endast är kortbetalning som gäller, arenan är kontantfri. Toaletter finns så klart också i anslutning till vår läktare.
Vi kommer att spela i vitt för första gången under Allsvenskan 2019. Det gjorde vi även där uppe i fjol, och det slutade ju bra den gången. Det ser däremot inte ut att bli lika varmt och soligt som då (prognosen visar risk för regn), så jag rekommenderar att ni tar med en varm jacka.
Till sist: Kör försiktigt och var rädda om varandra! Inträffar det något som ni behöver hjälp med på plats, hör av er till våra SLO:er. Den här gången är det John (tel: 070-4311295) och Ted (073-5043435) som är på plats.
Tillsammans mot tre poäng!
Hälsningar,
#3 Per Karlsson

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll