Bortareseinformation: Kalmar FF – AIK (herr)

2021.09.22, kl 17:00
Torsdagen den 23 september spelar AIK mot Kalmar FF i en match som tillhör omgång 20 av Allsvenskan 2021. Avspark på Guldfågeln Arena i Kalmar sker kl 19:00.
AIK har tilldelats en bortasektion till matchen för 600 personer. Vi rekommenderar att du köper förköpsbiljett via länken i den här artikeln i god tid innan avspark för att vara garanterad plats.
Här nedan finns information som underlättar din resa och besök.

Annons:

Vad?

Kalmar FF – AIK | Allsvenskan 2021, omgång 20.

När?

Torsdagen den 23 september. Avspark sker kl 19:00.

Var?

Guldfågeln Arena, Kalmar. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

AIK har tilldelats 600 biljetter till matchen. Vi rekommenderar att du köper förköpsbiljett via den här länken i god tid innan avspark för att vara garanterad plats. Inga biljetter säljs på plats vid arenan.

Hur tar jag mig till arenan?

Guldfågeln Arena hittar du på Trångsundsvägen 40 i Kalmar. Klicka här för karta över arenaområdet.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Arrangören rekommenderar i första hand andra färdsätt än bil till arenan.

För information om kollektivtrafik, klicka här för att komma till Kalmar Länstrafik, där du kan planera din resa och se biljettpriser.

Vad gäller inne på arenan?

Entréerna öppnar en timme före avspark och håller öppet till 15 minuter efter avspark, kl 19:15. Bortasektionen har entré L.

I kioskerna accepteras kort- och Swish-betalning, ej kontanter. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

SLO på plats i Kalmar?

John Skärlund. Tel: +46 70 431 12 95.

SLO uppmanar: Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Ja, håll utkik på aikshop.se under torsdagsmorgonen för ett fint erbjudande på en varm och snygg jacka inför kyligare dagar.

Observera att AIK Shop inte finns på plats i Kalmar utan att erbjudandet endast gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Ge AIK Fotboll ditt hemmastöd genom att köpa en fiktiv biljett till nästkommande hemmamatch. Då är du samtidigt med och tävlar om exklusiva priser. Klicka här för att komma till tävlingen.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll