Bortareseinformation: Malmö FF - AIK

2018.04.04, kl 12:16
Måndagen den 9 april beger sig AIK till Stadion i Malmö för match mot Malmö FF. Matchen tillhör den 2:a omgången av Allsvenskan och avspark sker kl 19:00. På denna sida finns mycket information som underlättar er resa och besök. Vi rekommenderar att ni förköper era biljetter via länken i denna artikel för att vara säker på att få plats.

Arenan

Arena: Stadion, Malmö.

Publikkapacitet: 21 500.

Bortasektion:  Entre E Sektion 17,18 och 19

Kapacitet bortasektion: 1 500.

Kartlänk: http://goo.gl/6EYmHT
GPS: Latitud: N 55° 34′ 59.07” Longitud: E 12° 59′ 12.8

Biljetter

Du köper din biljett via denna länk

Klicka på rutan “Bortasupportrar” för att köpa biljett till AIK:s sektion.

Pris: Vuxen 225 kr.

Ungdom 0-20 år: 150 kr.

Biljettkassa med kontant/kortbetalning betalning för gästande supportrar finns i direkt anslutning till bortasektionens insläpp. Bortakortet gäller. Biljett hämtas i anslutning till bortasektionens insläpp vid uppvisande av bortakortet.

Övrigt: Vi rekommenderar alla att köpa biljett i förväg. Då kan du skriva ut din biljett hemma, få den i din mobiltelefon eller alternativt hämta ut på ombud. Du sparar både pengar och tid i kö.

 

Entré bortasektion

AIK:s sektion ligger på den södra läktaren och heter E. Entrén öppnar kl 17:30. Visitation sker av hemmalagets publikvärdar. Pyroteknikhundar kan förekomma.

Info Bortasektionen

Kastnät: Nej.

Staket:Ja
Läktarkonstruktion: 600 renodlad ståplats, resten med stolar. Var försiktig med dessa då AIK är hålls ansvariga för all skadegörelse på bortasektionen. Tänk på att hålla trapporna fria då dessa är utrymningsvägar.

Entré för Rörelsehindrade: Tyvärr är bortasektionen på Stadion dåligt anpassad För rörelsehindrade men kontakta SLO på mejl eller telefon så ser vi till att ni får assistans att gå in genom en annan entré för sedan kunna ta er till bortaläktaren.


Supporterservice på bortasektionen

Mat och dryck: Allmänt utbud, korv, läsk, godis, öl (3,5 %), kaffe. Vegetariskt alternativ: Wrap

Betalningsalternativ: Kioskerna accepterar både kontant- och kortbetalning.

Toaletter: Tillräckligt.

 

AIK Shop

AIK Shop kommer tyvärr inte att finnas på plats. Vi rekommenderar www.aikshop.se för era inköp denna gång.

 

Parkering och lokaltrafik
Organiserad bussresa: I direktanslutning och i allén mellan träningsplanerna finns det parkeringsmöjligheter för 10 storbussar. Ha tillgängliga kontaktuppgifter till chaufförerna under matchen om de vid behov behöver flyttas.

 

Privat personbilar: Parkeringsmöjligheterna i närheten av Stadion är begränsade men det finns ett parkeringshus och Coop har en storparkering på stadions södra sida som är lämplig för gästande supportar.

 

Taxi: Vi rekommenderar att du alltid frågar efter pris innan du börjar din resa. Om chauffören inte vill uppge ett pris välj ett annat taxibolag. Taxi eftermatchen: DEt har varit struligt att boka taxi efter matchen vi rekommenderar att ni förbokar er taxi.

 

Uppladdning inför match
Victors på Lilla torg från kl 15:00
http://www.victors.se

SLO:er på plats i Malmö
John Skärlund
john.skarlund@aik.se
070 – 431 12 95

Tobias Larsson
tobias.larsson@aik.se
070 – 431 12 01

Text: Tobias Larsson

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll