Bortareseinformation: Mjällby AIF – AIK (herr)

2022.10.28, kl 14:30
Söndagen den 30 oktober spelar AIK mot Mjällby AIF i en match som tillhör omgång 29 av Allsvenskan 2022. Avspark på Strandvallen i Hällevik sker kl 15:00.
Vi rekommenderar att du köper förköpsbiljett via länken i den här artikeln i god tid innan avspark.
Här nedan finns information som underlättar din resa och besök.

Annons:

Vad?

Mjällby AIF – AIK. Allsvenskan 2022, omgång 29.

När?

Söndagen den 30 oktober. Avspark sker kl 15:00.

Var?

Strandvallen, Hällevik. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

AIK har tilldelats 600 biljetter till matchen.Vi rekommenderar att du köper förköpsbiljett via den här länken snarast för att vara garanterad plats.

Hur tar jag mig till arenan?

Strandvallen hittar du på Campingvägen 44 i Sölvesborg. Klicka här för karta över arenaområdet, med parkeringsytor utmärkta.

Vad gäller inne på arenan?

Entréerna öppnar en timme före avspark. Bortasektionen har entréerna J och K (kortsidan mot havet). Där kommer publikvärdar att finnas på plats för eventuella frågor.

I kioskerna accepteras kontant- och Swish-betalning. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

SLO på plats i Hällevik?

Mathias Johansson. +46 708 53 18 91.

SLO uppmanar: OBS! Kasta inte in saker, inte ens innanför staketet. Det är aldrig ok. Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Något annat som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och ladda ner appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll