Bortareseinformation: Örebro SK – AIK (herr)

2021.07.25, kl 12:30
Måndagen den 26 juli spelar AIK mot Örebro SK i en match som tillhör omgång 12 av Allsvenskan 2021. Avspark på Behrn Arena i Örebro sker kl 19:00.
AIK har tilldelats ca 700 biljetter till matchen. Observera att bortasektionen är slutsåld och att inga biljetter säljs på plats på arenan.
Här nedan finns information som underlättar din resa och besök.

Annons:

Vad?

Örebro SK – AIK | Allsvenskan 2021, omgång 12.

När?

Måndagen den 26 juli. Avspark sker kl 19:00.

Var?

Behrn Arena, Örebro. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

AIK är glada över att kunna konstatera att vi har tilldelats ca 700 biljetter till matchen, uppdelade på en stå- och en sittplatssektion. Observera att bortasektionen är slutsåld och att inga biljetter säljs på plats på arenan.

Hur tar jag mig till arenan?

Berhn Arena hittar du på Restalundsvägen 4–6, Örebro. Klicka här för kartlänk och mer information.

Hemmalaget rekommenderar alla besökare att gå, cykla eller åka buss då det finns begränsat med parkeringsmöjligheter runt arenan. Information om lokaltrafiken hittar du här.

Det röda området närmast Behrn Arena (se bilden nedan) är avstängt för all trafik och vi hänvisar bilister till EyraCenter parkeringshus bredvid bandyarenan (infart från Restalundsvägen). Övriga gator i närhet till arenan är öppna för trafik.

ny parkeringskarta-min

Karta över arenaområdet.

Vad gäller inne på arenan?

Entréerna öppnar en timme före avspark. Bortasektionerna nås genom entré 3 (Borta stå) respektive entré 4 (Borta sitt). För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen.

Toaletter och kiosker finns i anslutning till båda våra tilldelade sektioner. I kioskerna accepteras kort- och Swish-betalning, ej kontanter. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

Mer praktisk information inför matchen hittar du på ÖSK:s hemsida.

SLO på plats i Örebro?

John Skärlund. Tel: +46 70 431 12 95.

SLO uppmanar: Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 samt alla försäsongsmatcher är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Ja, håll utkik på aikshop.se under måndagsmorgonen för ett riktigt bra erbjudande!

Observera att AIK Shop inte finns på plats i Örebro utan att erbjudandet endast gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Årskort-21 är det bästa sättet att stödja AIK Fotboll på just nu. Och inte minst: din bästa möjlighet att följa AIK på plats i år. Läs mer om Årskort-21 här.

Ge AIK Fotboll ditt hemmastöd genom att köpa en fiktiv biljett till nästkommande hemmamatch. Då är du samtidigt med och tävlar om exklusiva priser. Klicka här för att komma till tävlingen.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll