Daniel Wiklund lämnar AIK Fotboll

2021.09.10, kl 17:00
Daniel Wiklund, som ansvarig tränare för AIK:s P19-lag, har tidigare under året meddelat att han ej har avsikt att ingå i verksamheten efter avslutningen av säsongen 2021.
Daniel har sedan tidigare haft uppdrag i bland annat Åtvidabergs FF samt Eskilstuna United DFF och har dessutom högsta tränarutbildningen UEFA Pro. Han tillträdde rollen som ansvarig tränare för AIK:s P19-lag som spelar i P19 Allsvenskan den 1 januari 2020.
AIK Fotbolls sportsliga ledning har sedan en tid tillbaka fokuserat på övergången till 2022 års organisation och bemanning för respektive trupp och det arbetet fortskrider även nu då Daniel har tagit beslutet att kliva av verksamheten per omgående.

– Med hänsyn tagen till den nya organisation och de påvra sportsliga resultaten för P19 så ser jag att det bästa för AIK är att jag inte längre ska ingå i de processer som startats och som jag inte kommer att slutföra eller utvärdera, säger Daniel om beslutet.

 

– AIK Fotboll vill tacka Daniel för hans engagemang och hans lojalitet till AIK som tränare för AIK P19. Han har stått för noggrannhet och professionalitet i alla avseenden från den första dagen till den sista. Vi lyckönskar honom i hans framtida utmaningar, säger AIK Fotbolls akademichef Johannes Wiklund.

Text: AIK Ungdomsfotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll