Den Saknade Generationen 2019

2019.08.12, kl 19:00
När AIK Fotboll tar emot Kalmar FF på Nationalarenan Friends Arena söndagen den 18 augusti så kommer den allsvenska matchens arrangemang till stor del att präglas av det som utvecklats till en tradition och en kampanj vid namn ”Den Saknade Generationen”, eller som den uttrycks i allmänhet ”Pensionärsmatchen”. AIK Fotboll arrangerar nu kampanjen för fjärde året i rad och den verkar för att locka en viktig målgrupp till våra läktare - Pensionärer.

När AIK Fotboll lanserade kampanjen ”Den Saknade Generationen” för första gången 2016 var den samlade ambitionen att arrangemanget skulle bli just en tradition på lång sikt. Initiativet från 2016 där arrangemanget begränsade omfattningen till lokalt förankrade organisationer och äldreomsorger samt vårdhem växte sedan till att involvera hela Norra och Västra Stor-Stockholms pensionärer. Kampanjen har medfört en försäljning av ca tvåhundra årskort som profilerats som Pensionärskort till en utvald sektion på Friends Arena samt ett medlemsbeslut som garanterar pensionärspriser på AIK Fotbolls hemmamatcher.

2019 har AIK Fotboll i ett samarbete med Riksorganisationen PRO den stora glädjen att gemensamt kunna rikta ett förmånligt biljetterbjudande till en betydande del medlemmar i PRO i huvudstaden. Med det initiativet hoppas AIK Fotboll att nå ytterligare ny nivå på arrangemanget och man kommer att erbjuda en rad för målgruppen anpassade faciliteter och ett värdskap som dels syftar till att förenkla besöket, men också till att skänka goda intryck av AIK Fotboll och Nationalarenan Friends Arena.

AIK Fotbolls årskortsinnehavare, supportrar, medlemmar och officiella representanter uppmanas i olika former att erbjuda en stadig armkrok eller varm hand till närstående AIK:are av den äldre generationen till Friends Arena denna dag. Avspark sker kl 15:00 och biljetter köper du enklast via den här länken.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll