Derbyinformation: Hammarby – AIK (herr)

2024.05.17, kl 13:00
Söndagen den 19 maj spelar AIK mot Hammarby i en derbymatch som tillhör omgång 10 av Allsvenskan 2024. Avspark på Tele2 Arena i Stockholm sker kl 14:00.
Observera att våra sektioner är slutsålda och att inga biljetter säljs på plats vid arenan. För att underlätta ditt besök rekommenderar vi att du som ska på derbyt läser igenom informationen nedan.

Annons:

Vad?

Hammarby – AIK. Allsvenskan 2024, omgång 10.

När?

Söndagen den 19 maj 2024. Avspark sker kl 14:00.

Var?

Tele2 Arena, Stockholm. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

AIK:s tilldelade sektioner är slutsålda. Inga biljetter säljs på plats vid arenan.

AIK har tilldelats sektionerna 115-119 (ståplats) samt 215-219, 315-319 (sittplats).
Nedre etage (115-119, 215-219): Entré Q och P.
Övre etage (315-319): Entré O och K.

Kl 12:30 öppnar entréerna på Tele2 Arena. Entréerna till AIK:s sektioner på arenans södra sida är väl uppmärkta på plats och personal finns för att hjälpa till vid eventuella frågor.

Det går bra att visa upp biljetten både i pappersformat och i mobilen. Tänk på att ladda ner er biljett i mobilen ifall att det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om ni har en trasig display då läsarna kan ha svårigheter att identifiera biljetten.

Hur tar jag mig till arenan?

Klicka här för kartlänk till Tele2 Arena.

Vi rekommenderar alla AIK-supportrar att ta sig till arenan söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca fem minuter att gå till entrén för bortasektionen. Planera din resa här på SL:s hemsida.

Det finns två st evenemangståg som går direkt till Blåsut från Fridhemsplan, tågen avgår kl 12:15. Gå inte ner på perrongen förrän kl 12:10.

Efter matchen har extratrafik från Blåsut satts in som går till T-Centralen.

Vänligen respektera att all skadegörelse i tågen, inkl klistermärken, faktureras er klubb.

Vad gäller inne på arenan?

Mat och dryck: Vanligt kioskutbud. Försäljningsställe med ett flertal kassor. Betalning: Tele2 Arena är en kontantfri arena.

Toaletter: Tillräckligt.

Rökning är inte tillåten inne på arenan.

Väskförbud: På grund av krav från Polismyndigheten kommer det inte vara möjligt att ta med sig väskor in på Friends Arena. Väskförbudet gäller alla typer av väskor, inga undantag kommer att göras beroende på storleken av väskan. Förbudet innefattar även alla typer av påsar. Läs mer på denna länk.

Det finns ingen väskförvaring.

SLO på plats på Tele2 Arena?

John Skärlund – 070-853 18 91‬ (matchdag).
Mathias Johansson.
Ted Hedström.

För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@aikfotboll.se.

SLO uppmanar: Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+.

Något annat som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och ladda ner appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll