Distans kan aldrig släcka vår passion

2020.04.24, kl 10:00
För tillfället spelar AIK inga fotbollsmatcher. Vare sig hemma eller borta. Just därför är det här vår viktigaste bortatröja någonsin.

Köp tröjan här:

Alla som varit på bortamatch vet att gemenskap inte har några fasta gränser. Tvärtom kan distansen till ett hem göra att samvaron med likasinnade blir än viktigare. Fotbollsåret 2020 har hittills handlat mycket om distans. Både till varandra och till fotbollen.
Men hur är det med distansen till AIK?

Är det inte så att när avsaknaden av fotbollen blir för påtaglig, då blir banden och kärleken till klubben än starkare? När vi inte riktigt får leva – utan bara existera – är det inte då vårt AIK verkligen öppnar sin varmaste famn och omfamnar oss?

Idag lanserar vi vår viktigaste bortatröja någonsin. Att marknadsföra en matchtröja när inga fotbollsmatcher spelas är så klart märkligt. Låt därför tröjan bli symbol för någonting annat! Låt den få vara en påminnelse om tidiga morgnar och ledighetsansökningar, om bussresor och samlingspubar. Låt den få oss minnas den bultande atmosfären när AIK kliver ut på en fotbollsplan någonstans i Sverige.

Just nu är vi distanserade från fotbollen. Men distans kan aldrig släcka vår passion!

Bortatröjan säljs som en del av kampanjen #intebaraexistera och finns tillgänglig på aikshop.se.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll