Drömelvan – en ny bok om elva odödliga AIK-hjältar

2021.04.08, kl 15:00
Hur väljer man egentligen ut en drömelva från ett lag som funnits i långt över 100 år och som haft fler stjärnor och passionerade spelare än himlen kan räkna?
I den kommande boken "AIK – Drömelvan" gör vi ett försök. I boken får du bland annat läsa färska intervjuer med flera av AIK-hjältarna. Dessutom får du ta del av ett gediget bildmaterial från spelarnas karriärer.

Annons:

Författaren Josefine Lindén har intervjuat spelare som Vadim Jevtushenko, Nils-Eric Johansson, Bernt Ljung och Andreas Andersson.

Vad gör de idag? Hur var och är deras relation till AIK och supportrarna? Vad minns de bäst från tiden i AIK och vad skulle de gjort annorlunda?

Och framförallt –  vilken drömelva skulle de själva ha valt?

“AIK – Drömelvan” ges ut av Sportförlaget i Norden AB och hela överskottet från försäljningen går tillbaka till AIK Fotboll.

Förbeställ ditt exemplar av boken här. De 5 000 första som beställer boken får välja vilken spelares autograf de helst vill ha i sitt exemplar. Lägg din beställning senast den 3 maj 2021 för leverans innan midsommar.

Om Sportförlaget

Sportförlaget i Norden AB är ett av Sveriges äldsta och marknadsledande förlag när det gäller idrottslitteratur och andra idrottsrelaterade produkter. Sportförlaget har genom åren producerat en rad stora idrottsprofiler och jubileumsböcker, och då alltid i samarbete med vederbörande/klubbarna. Förlaget startade 1988, leder och driver utvecklingen inom sportlitteraturen, samt samarbetar och sponsrar en rad förbund, idrottare, idrottsföreningar och klubbar i Sverige. Vi har en unik anda av att utveckla och producera högkvalitativ litteratur i form av en stark upplevelse i ord och bild som skapar minnen för livet.

Om författaren

Josefine Lindén är författare och hängiven AIK-supporter. Hon har tidigare bland annat skrivit biografier på AIK-spelare samt fotbollsromanen TIFO som jämförts med Nick Hornbys Fever pitch. Hon är tacksam för att AIK valde ut drömelvan då det enligt henne är “en totalt omöjlig uppgift att bara välja elva spelare”.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll