En uppmaning till alla AIK-hjärtan där ute

2020.03.19, kl 16:30
Bästa AIK:are, vi befinner oss just nu i en period av stor osäkerhet. Privatpersoner och fotbollsföreningar, stora och små företag – alla står vi inför utmaningar som ingen av oss hade kunnat planerat för eller har erfarenheter ifrån.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vi stöttar varandra. Jag blir så stolt när jag ser olika initiativ från människor som efter bästa förmåga vill ställa upp och hjälpa andra.

Med anledning av detta vill jag nu passa på att lyfta de företag som med sitt stöd ger AIK Fotboll förutsättningar att nå vår potential på fotbollsplanen. Samarbetspartners vars stöd är ovärderligt i jakten på nya segrar och titlar. Därför vill jag uppmana den som har möjlighet att, i dessa tuffa tider, ge lite extra kärlek tillbaka.

  • Går du i tankarna att sälja din bostad? Hör av dig till Notar. Just nu kan de till exempel erbjuda digitala lägenhetsvärderingar, ifall man vill undvika fysiska möten.
  • Behöver du serva din Volkswagen-bil? Volkswagen Stockholm kan hämta upp din bil i hemmet eller på arbetsplatsen!
  • Ekonomisk rådgivning? Svea Ekonomi har svaren.
  • Sitter du stilla i hemmet och arbetar? Glöm inte bort att det är viktigt att röra på sig! Sportartiklar från Nike hittar du hos Stadium.
  • Registrera AIK som din favoritklubb på Unibets Hemmaklubben. Ju fler AIK:are, desto mer pengar går till klubbens ungdomsverksamhet.
  • Istället för att gå ut och äta på restaurang kan du hos O’Learys Mall of Scandinavia köpa hem matlådor.
  • För många är trädgårdsarbete en avslappnande fritidssyssla när våren är på ingång. Kolla vad VE Sten har att erbjuda!
  • IT-Total, som visat hjärta genom att specifikt stötta AIK Fotboll Dam, hjälper dig med IT-säkerhet och andra tekniska problem.
  • Och glöm inte företagen i AIK Fotbolls affärsnätverk (scrolla ner en bit på sidan så hittar du alla våra nätverkspartners). Här finns en enorm bank av kunskap och potential.

Alla dessa ovan nämnda företag har en sak gemensamt: De har ställt upp för AIK Fotboll. Och man brukar ju säga att man får vad man förtjänar. Ger du kärlek så kommer det oftast kärlek tillbaka.

Svartgula hälsningar,
Stefan Jonasson, kommersiell chef i AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll