FollowUs AIK sänder bortamatchen mot Celtic FC

2019.08.20, kl 14:01
Torsdagen den 22 augusti 2019 möter AIK skotska Celtic FC på bortaplan i den första play off-matchen av två till Uefa Europa Leagues gruppspel.
Nu står det klart att AIK Fotbolls officiella streamingtjänst FollowUs AIK exklusivt har säkrat TV-rättigheterna till matchen som kommer att sändas live via www.sportlib.se.

– Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda våra supportrar som inte kan vara på plats på Celtic Park möjligheten att se matchen. Att det sedan sker via vår samarbetspartner SPORTlib och vår egen streamingtjänst FollowUs AIK gör det hela ännu häftigare. Med tanke på matchens dignitet vill jag påstå att det här är en milstolpe i svensk TV-sporthistoria, säger Jens T Andersson, VD och klubbdirektör för AIK Fotboll.

– Vi fick en chans att kunna erbjuda AIK:s supportrar och våra abonnenter den här godbiten, vi kunde inte riskera att supportrarna plötsligt skulle stå utan tv-sändning från kanske årtiondets viktigaste match för AIK, säger SPORTlibs VD Svante Stockselius.

Matchen har avspark kl 20:45 svensk tid (19:45 lokal tid, GMT+1) och kommenteras av Thomas Wilbacher och Christoffer Svanemar som finns på plats på Celtic Park i Glasgow.

Just nu erbjuder SPORTlib en fri månad för alla nya kunder, utan bindningstid. Därefter är abonnemangskostnaden är 99 kr/mån. 20 procent av intäkterna går tillbaka till AIK Fotboll vilket innebär att användarna stöttar klubben ekonomiskt samtidigt som de får en exklusiv inblick.

Du kan titta direkt i din dator eller ladda ned appen Sportlib på din smarttelefon eller surfplatta.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll