Halvtid i AIK-hjälpen som fyllts på med nya unika objekt

2020.05.11, kl 16:30
AIK-hjälpen har väckt stort engagemang sedan lanseringen för två veckor sedan. Och med tanke på de nya auktionsobjekt som har lagts till lär intresset fortsätta att vara högt.
Här följer en halvtidssummering.

Du hittar alla AIK-hjälpens aktiva auktioner här:

Måndagen den 27 april 2020 lanserades AIK-hjälpen, en auktion till förmån för AIK Fotboll som en del av den pågående kampanjen “Det som får oss att leva – inte bara existera”. Under söndagen den 10 maj gick flera av de ursprungliga auktionerna ut och vi kunde in i det sista notera ett spännande budkrig om flera av objekten.

Gör vi en halvtidssummering av AIK-hjälpen kan vi konstatera att totalt 111 591 SEK har kommit in till #InteBaraExistera med hjälp av de avslutade auktionerna. Tack till alla er som varit med och budat på objekten. Och givetvis tack till er som bidragit med memorabilier från era personliga samlingar!

Det finns fortfarande chans att bli lycklig ägare till flera unika objekt vars auktioner ännu är aktiva. Och det är inte vilka struntsaker som helst. För vad sägs om en matchtröja från grekiska AEK Aten från det avgörande Champions League-kvalmötet på Råsunda 1999, skänkt och signerad av matchvinnaren Nebojsa Novakovic? Eller en målvaktströja från säsongen 2012, matchanvänd av Ivan Turina? Dessutom fortsätter vi var tredje dag att fylla på med en av årets försäsongströjor från Nike, prydligt paketerad och signerad av hela herrtruppen. En översikt över alla auktioner hittar du på AIK Fotbolls sida på Tradera.com.

Avslutningsvis vill vi också påminna om AIK-hjälpens swishtävling, där man för endast 50 SEK kan få vara med i utlottningen av fina priser, så som en fiskedag på Mälaren med guldhjältarna Nils-Eric Johansson och Daniel Örlund, Nisses matchanvända tröja från CSKA Moskva borta 2012, med mera. Under måndagsmorgonen hade 19 160 SEK inkommit via swishtävlingen. Fullständiga instruktioner och tävlingsregler hittar du på den här sidan.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll