Herrspelare med konstaterad covid-19

2020.11.07, kl 15:10
AIK:s Felix Michel har testats positivt för covid-19. AIK Fotboll har under lördagen varit i kontakt med representanter för de klubbar som man mött under den senaste tiden samt motståndarna i helgen.

Annons:

Felix Michel har inte varit med i den gemensamma verksamheten på Karlberg sedan söndagen den 1 november. Han var inte med under måndagens hemmamatch mot Varbergs BoIS FC och hemma från och med tisdagen den 3 november då han kände symptom. Efter ett test för covid-19 senare i veckan konstaterades ett positivt resultat. Felix har p g a rehabilitering efter en underkroppsskada ej heller varit med i matchtruppen sedan hemmamötet med Östersunds FK den 13 augusti.

I och med det positiva testsvaret har samtliga personer i och runt herrlaget genomfört tester för covid-19. Resultaten visar att ingen smittspridning kan spåras. AIK Fotboll fortsätter att noggrant följa råden från Folkhälsomyndigheten, SvFF och SEF.

– Detta är en påminnelse för oss alla om att vi fortsatt behöver vara noggranna kring våra rutiner och hantering för att undvika smittspridning, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll