Hylla Pertan på plats i årets sista match

2022.09.30, kl 10:41
Efter 19 säsonger i AIK Fotbolls A-lag har det snart blivit dags för Per Karlsson att lägga skorna på hyllan.
Avslutningen på en unik AIK-karriär sker på Friends Arena söndagen den 6 november kl 15:00, då AIK tar emot Elfsborg i den sista omgången av årets allsvenska.
Nu finns biljetterna till matchen tillgängliga – så se till att säkra din plats på Nationalarenan och ge ”Pertan” den hyllning han förtjänar.

Annons:

Klicka här för att säkra din plats. Vi räknar med ett högt tryck på biljetterna, inte minst på Norra stå, så vänta inte med att köpa dina biljetter. Tillsammans fyller vi Friends Arena och ger vår nummer 3 det avsked han förtjänar.

Dagens släpp innebär att biljetterna till samtliga återstående matcher av Allsvenskan 2023 nu finns tillgängliga. Förutom säsongsavslutningen mot Elfsborg ska även Helsingborgs IF (söndag 9 oktober) och BK Häcken (onsdagen den 19 oktober) gästa Friends Arena. Viktiga poäng står på spel i kampen om topplaceringarna – då behövs ditt stöd på plats.

Även i OBOS Damallsvenskan går säsongen in i ett avgörande skede där AIK kämpar för ett nytt kontrakt i högsta serien. Fem omgångar återstår, bland annat ett hett hemmaderby då Hammarby kommer på besök till Skytteholms IP (måndag 17 oktober). Biljetter till alla AIK:s matcher hittar du AIKbiljett.se.

Vi ses där AIK spelar!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll