Information för dig med biljett till Norra ståplats mot Halmstads BK

2021.08.01, kl 19:30
Då AIK Fotboll har drabbats av kapacitetsneddragning på Norra ståplats till måndagens match mot Halmstads BK kommer 400 personer med ståplatsbiljett behöva omlokaliseras till andra sektioner på Friends Arena.

Annons:

Som tidigare kommunicerats har AIK Fotboll drabbats av en kapacitetsneddragning på Friends Arenas Norra ståplatsläktare till matchen mot Halmstads BK måndagen den 2 augusti 2021, från 600 personer per zon (fördelat över två zoner) till 400 personer per zon.

Därför kommer 400 av de personer som har köpt biljett till Norra ståplats att behöva omlokaliseras enligt följande princip:

  • När antalet personer som det nuvarande tillståndet tillåter (totalt 800 åskådare) har släppts in kommer dess entréer att stängas.
  • Övriga med biljett till sektionen kommer därefter att få en ny biljett tilldelad och hänvisas till en annan zon, på arenans Norra sida, läktare 2. Extra publikvärdar kommer att finnas på plats vid entréerna för assistens.
  • Om du har biljett till Norra ståplats men kan tänka dig att se matchen från läktare 2 så går det givetvis bra att själv ta kontakt med någon av våra publikvärdar så visar de dig till rätt entré.

Tack för visad förståelse.

Avspark i matchen sker kl 19:00 och entréerna öppnar kl 17:45.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll