Information från AIK Fotboll

2020.04.16, kl 18:10
Med anledning av eftermiddagens besked från Folkhälsomyndigheten gällande matchspel för seniorverksamhet samt Svenska Fotbollförbundets riktlinjer baserade på detta har AIK Fotboll beslutat sig för att ställa in allt matchspel för både dam- och herrverksamheten tills vidare. Detta gäller med omedelbar verkan och berör således lördagens båda matcher då herrlaget planerade att spela mot Vasalunds IF och damlaget mot Hammarby IF DFF.

Annons:

– Det är just nu en svår situation för samhället, den påverkar oss som idrott, klubb och individ. Min övertygelse är att desto bättre och noggrannare vi hanterar denna situation, desto mer bidrar vi till att skapa de förutsättningar som behövs för att komma igång med tävlingsspelet för våra seniorlag igen, säger AIK Fotbolls klubbdirektör Björn Wesström.

Beslutet gäller tills vidare. Sker förändringar kommer AIK Fotboll att meddela nytt beslut via klubbens officiella kanaler. Observera att beslutet endast berör seniorverksamheten. Barn- och ungdomsfotbollen har undantagna riktlinjer och då väljer AIK Fotboll att följa dessa också.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll