Information från AIK Fotboll angående den 11/11

2018.11.07, kl 11:02
AIK Fotboll vill återigen rikta ett stort tack till alla er 50 128 personer som kom till Friends Arena under säsongens sista hemmamatch. Det var en viktig milstolpe och framför allt ett nytt publikrekord för klubben. Vi hoppas få se er alla på Friends Arena många gånger även i framtiden.

Säsongen 2018 är således inne i ett ytterst avgörande skede. Söndagen den 11 november 2018 med avspark kl 15:00 avslutar AIK årets allsvenska säsong med ett möte mot Kalmar FF på Guldfågeln Arena i Kalmar. Klubben har stor möjlighet att vinna sitt tolfte mästerskap av egen kraft och AIK Fotboll riktar givetvis all sin energi till den möjligheten och uppmanar alla våra supportrar att göra detsamma. Vi vet alla vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Med anledning av det rådande läget har AIK Fotboll all respekt och förståelse för att en omfattande planering är nödvändig för våra supportrar den här dagen. För att kunna underlätta denna planering vill vi delge er information kring dagen från AIK Fotbolls perspektiv och pågående planering.

Kalmar
I samarbete med Kalmar FF och Åbro Bryggeri anordnar Guldfågeln Arena ett förfestområde i anslutning till arenan i form av ett evenemangstält där mat och dryck kan intas innan match. Öppettider är kl 11:30 – 15:00 och en åldersgräns på 18 år gäller för området.

AIK Fotboll Merhandise kommer även att vara på plats på evenemanget för försäljning av officiella souvenirer. Mer information och en karta över evenemangsområdet kommer i den separata ”Gnaget On Tour”-uppdateringen senare under onsdagen.

Friends Arena
Vid händelse av ett SM-guld kommer en fest att hållas på Quality Hotel Friends i anslutning till Friends Arena samma kväll. Biljetter till festen släpps fredagen den 9 november och beställs på www.aikbiljett.se. Där finner ni också mer information och hålltider för festen. Biljetten är endast giltig om AIK Fotboll vinner guld och allt eventuellt överskott vid inställd fest tillfaller AIK Fotbolls ungdomsverksamhet.

Carlsberg Bar
AIK Fotboll och Operakällaren har av säkerhetsskäl valt att inte hålla öppet i Carlsberg Bar denna kväll.

AIK Shop
AIK Shop kommer att hålla öppet denna dag mellan kl 10:00 och 19:30. Vid händelse av ett SM-guld kommer dessa öppettider att förlängas till kl 00:00.

O’Learys Mall of Scandinavia
AIK Fotbolls samarbetspartner O’Learys Mall of Scandinavia håller öppet för bordsbeställning i samband med matchen Kalmar FF – AIK. Från och med kl 14:00 finns det möjlighet att på mos@olearys.se boka ditt evenemangspaket för 409 kr/person och paketet innefattar O’Learys buffé samt två (2) valfria drycker.

O’Learys håller restaurangdelen öppen till kl 22:00 och därefter hänvisar man till Eventcenter som är öppet till kl 01:00 (med sista insläpp kl 23:30). Där kan man beställa en Boston Celtic BBQ Cheeseburger för 169 kr.

Från kl 22:00 kommer O’Learys ha exklusiva sändningsrättigheter på direktlänk inifrån festen på Quality Hotel Friends där ett omfattande studioprogram kommer att ledas av FollowUsAIK.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll