Loger tillgängliga på Friends Arena

2021.04.20, kl 10:39
I samband med hemmamatchen mot Hammarby den 25 april 2021, kl 17:30 öppnar Nationalarenan, Friends Arena restaurangen till arenans logevåning för första gången på över ett år då restriktionerna nu tillåter det. Det innebär att samarbetspartners till AIK Fotboll i viss utsträckning kommer att ges möjlighet till att boka bord vid denna och kommande matcher.

Annons:

Som en del av öppnandet av fotbollsmatcher för publik har Nationalarenan, Friends Arenas restauratör nu möjlighet att öppna upp logevåningens restaurang. Ett hundratal gäster kommer därmed att kunna se matchen från arenans loger. Ingen matchdagsförsäljning av logeplatser kommer för tillfället att vara möjlig utan platserna erbjuds endast till befintliga samarbetspartners, detta på grund av restauratörens serveringstillstånd i relation till de riktlinjer som för närvarande gäller.

I samband med den allsvenska premiären mot Degerfors IF kommunicerade AIK Fotboll hur tilldelningen av biljetter sker för de åtta personer som för närvarande är maxkapaciteten i samband med klubbens arrangemang. En del av biljettilldelningen var, enligt AIK Fotbolls tidigare kommunikation, avsedd för klubbens samarbetspartners. Med hänsyn till att logeplanet nu kommer att öppnas av Friends Arenas restauratör kommer den delen av tilldelningen som har varit avsedd för samarbetspartners att istället övergå till årskortsinnehavare.

AIK Fotboll ser positivt på möjligheten att på ett säkert och ansvarsfullt sätt påbörja en lättnad av de publikrestriktioner som för tillfället finns för offentliga tillställningar. Vi vill också belysa att det genom olika tillstånd går att genomföra arrangemang med en större kapacitet än den som anses vara skälig för att begränsa smittspridning. Det är dessvärre ett ologiskt budskap till oss som matcharrangörer och en fråga som behöver diskuteras.

Vi vill tacka vår samarbetspartner Stockholm Live och restauratören Five Moments för en bra samverkan i frågan.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll