Lyckad operation för Filip Rogić

2021.05.04, kl 19:30
Filip Rogić har idag genomfört en lyckad operation för sin underkroppsskada. Nu väntar vila för läkning och därefter en rehabilitering samt efterföljande stegring för att vara uttagningsbar till matcherna efter EM-uppehållet.

Annons:

– Filip har dragits med en problematik som inte ville ge med sig under försäsongen vilket ledde fram till att vi tog ett beslut om att genomföra denna operation. Det är glädjande att allt har gått bra och jag ser fram emot att få tillbaka en spelsugen Filip till efter EM-uppehållet, säger sportchefen Henrik Jurelius.

– Det känns väldigt bra att operationen har gått bra och snart får ni se mig på planen igen, säger Filip Rogić.

AIK Fotboll meddelade den 19 augusti 2020 att man var överens med Filip Rogić om ett avtal som löper till och med den 31 december 2022. Debuten för AIK skedde hemma på Friends Arena mot BK Häcken (0–1) den 30 augusti 2020 då han startade i tröja nummer 22. Det första målet gjorde han hemma mot IFK Göteborg (2–0) den 18 oktober 2020 då han framspelad av Sebastian Larsson inledde målskyttet i den fjärde matchminuten. Det har hittills blivit spel i 13 tävlingsmatcher för honom i AIK-tröjan, den senaste hemma mot Athletic FC Eskilstuna (4–0) i Svenska cupens gruppspel den 27 februari 2021 då han tvingades kliva av i den 65:e matchminuten.

Text: Stefan Mellerborg

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll