Malmqvist & Co vill fira fler derbysegrar med AIK Fotboll

2020.02.26, kl 17:25
Att exponeras ihop med AIK Fotboll är en bra affär. Det menar Malmqvist & Co, som hösten 2019 stod som matchvärd när AIK besegrade Djurgården inför drygt 45 000 åskådare på Friends Arena.
– Vi vet att det ger effekt för oss och vår affär, säger VD:n Samir Gerdtsson.
190901 AIK:s startelva med målvakt Oscar Linnér , Daniel Granli , Kolbeinn Sigthorsson , Enoch Kofi Adu , Karol Mets , Henok Goitom  , Tarik Elyounoussi , Sebastian Larsson , Robert Lundström , Rasmus Lindkvist och Per Karlsson inför fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan AIK och Djurgården den 1 september 219 i Stockholm.
Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / 180117

Startelvan bakom Malmqvist & Co's matchvärdsbanderoll.

Malmqvist & Co Byggnads AB har varit en del av AIK Fotbolls affärsnätverk i ca 3,5 år. En av höjdpunkterna hittills var höstderbyt 2019, då Sebastian Larsson sänkte Djurgården inför fullsatta läktare. Efter matchen fick representanter från Malmqvist & Co kliva in på Nationalarenans gräs för att dela ut priset som matchens lirare till Enoch Kofi Adu.

– Det finns såklart ett stort värde i att synas ihop med ett så starkt varumärke och klubbemblem som AIK. Vi vet att det ger effekt för oss och vår affär, säger VD:n Samir Gerdtsson.

– Vi arbetar i närområdet, så det känns naturligt att stötta föreningen. Sedan är vi ett par som jobbar här med ett stort AIK-hjärta.

För den som inte känner till er – vilka är Malmqvist & Co?
– Vi är experten på kommersiella fastigheter i Stockholm. Här utför vi totalentreprenader, generalentreprenader samt delade entreprenader av högsta kvalitet och med största engagemang. Vi gör allt från kontor till butikslokaler, gym, entréer och fasader.

Nyligen förlängde man sin nätverksplats för 2020, en säsong som Malmqvist & Co har stora förväntningar på.

– Vi stöttar både herr och dam vilket känns viktigt. För det är ett spännande år som väntar båda lagen. Damerna hoppas vi såklart tar klivet upp i Allsvenskan. Det vore fantastiskt kul! På herrsidan får vi börja med att ta hem cupen och på så sätt nå kvalet till Europa League. Vi hoppas mycket på att 2020 blir Bilal Husseins stora genombrottsår och att Kolbeinn Sigþórsson gör minst 15 mål.

Är du en företagare som vill veta mer om affärsnätverket? Fyll i formuläret på den här sidan så kommer AIK Fotbolls säljteam förbi och berättar mer.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll