Tisdag 13 mars kl 10 öppnar nya AIK Shop!

Tisdagen den 13 mars kl 10:00 smygöppnar vi vår nya stora butik uppe på Friends Arena. Detta med anledningen av att vi samma dag ställs vi mot Örebro SK i Svenska cupens kvartsfinal kl 18.30.

Arbetet har pågått nästan dygnet runt sedan nyårsafton för att färdigställa nya AIK Shop och vi är därför nu mycket stolta över att vara i mål med vår flagskeppsbutik som är belägen i Friends Arenas södra sida vid Putte Kocks plats mitt emot Mall of Scandinavia.

Nya AIK Shop är mycket större än tidigare för att kunna möta den ökande efterfrågan av klubbens nya merchandise men är även byggd på ett logistiskt sätt som skapar bättre och smidigare flöden i butiken för både gäster och personal. AIK Fotboll har samtidigt integrerat biljetthanteringen som en del i nya AIK Shop och därmed skapat en naturlig knytpunkt för all försäljning gällande merchandise och matchbiljetter på samma ställe.

Bygget har genomförts på rekordtid för att hinna öppna till att tävlingssäsongen inleds på Friends Arena för AIK Fotbolls del.

Nya AIK Shop är placerad mellan biljettkassan och entré A på Friends Arena. Den nya butiken kommer att vara öppen mot Putte Kocks plats och Mall of Scandinavia då det inte är matchdag samt även vara tillgänglig inifrån arenan under matchdagar.

Under match kommer man att kunna komma till butiken från den södra läktaren (Familjeläktare 1) men innan och efter match kan självklart vem som helt besöka butiken.

AIK Fotboll vill rikta ett stort tack till våra samarbetspartners Nike, Stockholm Live, Fabege, Nationalarenan i Solna, Intrycket, Mannerfeldt och Tengbom  för det hårda arbete som man lagt ned på att förverkliga vår gemensamma vision om en förhöjd upplevelse när man besöker AIK shop under både AIK Fotbolls matcher och på icke matchdagar.

Vi vill också rikta ett extra stort tack till våra supportrar som haft tålamod under de månader vi stått utan butik och hälsa alla hjärtligt välkomna till nya AIK Shop.

Öppettider
Må-Fre 10-19
Lö 10-16

(På matchdagar är butiken öppen från kl 10 och stänger en timme efter matchens slut)

Ni har väl inte missat vår webshop? Nya aikshop.se lanserades 1 januari.

Har du inte skaffat Årskort för 2018 års Allsvenska säsong än. Det gör du annars här.

Biljetter till AIK-Örebro SK i Svenska Cupens kvartsfinal skaffar du här.

AIK-shop-002

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018