Ny vice Klubbdirektör för AIK Fotboll

2020.05.04, kl 08:30
Fredrik Söderberg har utsetts till vice Klubbdirektör i AIK Fotboll och han tillträder tjänsten den 4 maj 2020. Rollen som vice Klubbdirektör utses av Klubbdirektören i AIK Fotboll.

– Fredrik Söderberg kommer i rollen som vice Klubbdirektör i AIK Fotboll att leda, följa upp och utveckla de avdelningar vars främsta syfte är att skapa intäkter och kommunicera. Fredrik har kompetensen och en personlighet som jag ser fram emot att få arbeta nära med. Det väntar ett hårt arbete framför oss med att se över organisation, styrning och processer i syftet att öka verkningsgraden och se till att föreningen och bolaget hittar synergier som gynnar hela AIK Fotboll, säger AIK Fotbolls Klubbdirektör Björn Wesström.

– Jag är både stolt och glad över att få förtroendet som vice Klubbdirektör i AIK Fotboll. Under min tid i klubben har jag blivit varse om den enorma kraft, potential och kompetens som finns i alla de verksamheter som vi bedriver och jag ser fram emot att få arbeta med utvecklingen av AIK Fotboll på en strategisk nivå, säger Fredrik Söderberg.

42-årige Fredrik Söderberg, född den 28 november 1977 i Upplands Väsby, tillträdde den 1 juli 2018 rollen som biljett- och marknadsansvarig på AIK Fotboll AB. Fredrik kom då från Stockholm Live där han haft rollen som Senior Event Sales Manager. Fredrik hade tidigare innehaft flera olika nyckelpositioner på Friends Arena där han bland annat var ansvarig gentemot AIK Fotboll för klubbens matcharrangemang.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll