Ökad publikkapacitet vid damlagets matcher på Skytteholms IP

2021.05.31, kl 17:30
Från och med den 1 juni 2021 inför regeringen lättnader vid arrangemang för sittande publik. Detta innebär att AIK Fotboll med glädje kan öka publikkapaciteten från åtta till 382 personer på damlagets kommande matcher på Skytteholms IP. Hur biljetter fördelas kan du läsa här nedan.

Efter lång väntan börjar vi äntligen se lättnader kring publikrestriktionerna i landet. Från och med den 1 juni är det högst tillåtna antal deltagare på arrangemang med sittande publik 500 personer. Det innebär att AIK Fotboll på ett smittsäkert sätt kommer kunna öka publikkapaciteten till 382 personer under kommande hemmamatcher på Skytteholms IP.

Nu på lördag den 5 juni med avspark kl 16:00 tar damlaget emot KIF Örebro DFF. Här nedan finns en guide hur biljetterna fördelas:

  • Platserna kommer att lottas ut bland årskortsinnehavare. De personer som tilldelats biljett meddelas via e-post.
  • Varje årskortsinnehavare som lottas fram tilldelas två biljetter. Personen som tilldelas biljett får alltså ta med en vän/familjemedlem, givet att denne också är årskortsinnehavare. Detta innebär 191 årskortsinnehavare kommer att lottas fram.
  • När biljett tilldelats kommer personen inte att delta i kommande utlottningar av biljetter (såvida personen inte aktivt meddelar att han/hon inte har möjlighet att närvara vid matchen och därmed inte heller tilldelas biljett). När vi sedan når den punkt att alla årskortsinnehavare har lottats fram och fått se en match på plats börjar processen om med samtliga namn.
  • Måndagen den 31 maj kl 16:00 hade AIK Fotboll sålt 1 169 årskort till säsongen i OBOS Damallsvenskan.

Inför lördagens match kommer lottningen ske tisdagen den 1 juni, kl 10:00. Köp årskort här innan dess för att vara med i dragningen. Observera att du som årskortsköpare deltar i utlottningen även om du inte har hunnit få ditt fysiska årskort hemskickat ännu.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll